NIE polecam nikomu

przekładanie terminów - kilkukrotne. przez 3 miesiące nie mogłem się doczekać na projekt. gdybym się nie upominał to podejrzewam, że moja sprawa nie byłaby ruszona przez 3 miesiące. Po wycofaniu się z tego studia po 2 dniach mam na plecach coś wspaniałego zrobionego według mojej myśli oczywiście w PROFESJONALNYM studio. NIE POLECAM!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: NIE polecam nikomu

Facet w końcu dojrzał i wybrał odpowiedniego dla Niego wykonawcę :) Gratuluję!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jaki debil moze cos takiego napisac!!?? albo ktos mu cos kiedys spieprzyl albo albo pierwszy tatuaz albo pomylil uslugi z galeria handlowa! nie... na bank jakas dziewica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy nikt z moich znajomych nie narzekał na niedotrzymanie terminów. Raczej to jakiś błąd. Albo kłamstwo. Ja polecam, najlepsze studio w Gdańsku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tu popłaca cierpliwość i stosunek siły do zamiaru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczuję, nic tak nie wkurza jak olewackie podejście do klienta. Choćby chciał kitasa na całe plecy - skoro jest tego pewien i to chce - jego sprawa. Polecam 3city ink, dobrze robią i terminy nie są nigdy jakoś odległe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anty-reklama? Ja w 100% polecam to studio ;) Wg. mnie jest mistrzem w tej dziedzinie, gdyż ja i moja kobieta posiadamy co nieco spod jego maszynki i wiem co mówie..;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja czekałem ponad rok, żeby mieć dziarę od Seby. Też dwa razy spotkanie było przekładane ale zadowolony jestem z dziary na maxa.
Jak widać wpadki zdarzają się nawet najlepszym. Mimo wszystko polecam studio bo Seba jest MISTRZEM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krytykować i negować to każdy potrafi. Sztuką jest nauczyć się cierpliwości, a cierpliwość popłaca. Uważam, że Sebastian jest mistrzem w tym co robi. Jeśli ktoś chce mu zaszkodzić to niestety ma pecha, ludzie ślepi nie są, widzą co potrafi i ile serca w to wkłada. A dlaczego? Bo to kocha ;)

POLECAM CIERPLIWYM

Mam wytatuowane pół ciała przez Żmijewskiego i trwało to 14 lat.
Przekładań terminów było dużo i z różnych powodów, zazwyczaj nie do końca był przemyślany pomysł, czasem pomelange'owałem, czasem On zaniemógł, czasem po prostu zamiast tatuować poszliśmy sobie na piwko.
Za każdym razem gdy oglądam się myślę, że warto mieć trochę więcej wyrozumiałości dla ludzi, którzy bardzo przejmują się swoją pracą, którą inni będą nosić na swoim ciele. Polecam Bloody Art.

Re: POLECAM CIERPLIWYM

a knuta wytatuowales?

Panie Jacku! Za dużo chyba Miami Ink żeś się pan naoglądał. Przekładanie terminów zdarza się w każdej branży a zwłaszcza w tej. Jak chce pan nosić na sobie szybkie g..wno to niech pan jedzie do Miami Ink.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo polecam Bloody Art

Mam trzy wspaniałe tatuaże od Seba i jeśli miałabym czekać 2 lata to u nikogo innego nie będę sobie robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No po 2 dniach ,to niezłe PROFESJONALNE studio musi być,klientow nie mają? czy może zrobiles sobie piorun na cale plecy?,albo kreske. Ja u Żmii sie dziaram od paru lat,i nie narzekam, bo wiem ze ma duzo klientow i cięzko z terminami.Ale warto czekac ,bo nikt tak nie zrobi tatuażu jak on.

Viper jest jedyny w swoim rodzaju

Żmis, życzę Ci jak najmniej takich klientów jak ten nerwowy Jacek. Powodzenia, nie łam się i do zobaczyska soon.

Seba jest cierpliwy wiec i klient też powinien być. Ja jestem zadowolony bardzo i polecam !!

Zgadzam sie na poczatku jest fajnie,a pozniej wielkie schody,pisza glupie mlony,ze nie zarejestrowana karta sim a kurde bele niech te przyglupy wytlumacza mi jakim cudem bez rejestracji przenioslem numer ze sami swoi.pozdrawiam niedorozwinietych umyslowo PLAY...