NIEEE!

Chodziłem do tej szkoły i było super.Polecałem ja nawet znajomym jako najfajniejszą szkołę.Teraz okazało się że nie potrzebie.Jest w niej fatalnie.Nic nie można.Nie pomijając faktu,że uczniowie pełnoletni muszą być zwalniani przez rodziców jeżeli się w trakcie zajęć się źle poczują.Nie można przebywać w szatni.Zresztą w toalecie też nie,gdy jest wielka kolejka i uczniowie czekają a nauczyciele ich wyganiają.Dyrektor jest okropny.Tylko potrafi się kozaczyć Cały personel w szkole jest przez niego pod wielką presją.Nie wspominając już o pożal się boże psycholog karince.Zamiast pomagać uczniom to jeszcze na nich ciśnie jakby nie wiadomo kim byli. Potrafi też zwymyślać uczniów. Czy tak się zachowuje psycholog?Brak jej kompetencji do tego.Nieraz to nawet straż miejską nasyłała na szkole i chodziła z nimi po toaletach zaglądając do kabin.Zdarzało się nawet,że osoby korzystające tylko z wc dostawały mandaty.bo były oskarżone niesłusznie za palenie,gdy osoby wcześniej wychodzące lub przebywające tam paliły.A to wszystko można zawdzięczać tej pani,bo kto miał z nią do czynienia i kogo nie lubi to każe bez powodu spisywać.Nauczyciele też nie są tacy święci.Pozbywają się słabszych uczniów.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIEEE!

przykre , smutne
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIEEE!

Gdzie jest kuratorium? Czy ktoś to kontroluje??
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1