NIEPROFESJONALNIE...

Ciekawe sprzęty do zabawy+aranżacja pomieszczeń i tyle z pozytywów. W ofercie: motyw przewodni urodzin,gry, zabawy,konkursy. W realu: motywu-brak, konkurs szt. 1, bez jakichkolwiek drobiazgów dla jego uczestników. Cena za tort: w ulotce "za szt.",real-"za kg" (ponoć błąd w druku). Malowanie twarzy: szybko i nijak, żeby sprostać dużej liczbie uczestników. A wystarczyło na dany czas wesprzeć animatora drugą osobą z personelu. Poczęstunek ilościowo nieadwekwatny do liczby uczestników. "Omyłkowe" dopisanie liczby zamówionych napojów, liczby gości. Dwulatek zaliczony jako uczestnik mimo, że nie pozostawał pod opieką animatora, ani nie korzystał z przywilejów gości,jedynie z sali zabaw. Powinien zostać raczej rozliczony jako "wejście jednorazowe- czas nieograniczony". Brak uprzedniej informacji dot.liczby rodziców pozostających na sali, a następnie pretensje w temacie. Przy rozliczeniu imprezy "animatorka" nie dość,że niegrzeczna i wrzeszcząca to jeszcze pozwala sobie na niestosowne uwagi. Koszt niemały, a w zamian namiastka... Atrakcyjność sprzętu, to zbyt mało, aby mówić o zadowalającej organizacji urodzinek!! Marketing relacji zerowy. Impreza się skończyła,niesmak niestety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Drogi Kliencie, następnym razem, ku Pana zadowoleniu i sprostaniu wszystkich oczekiwań radzę wynajać jakąś salę zabaw wraz z całym personelem na wyłączność...bo chyba tylko takie rozwiązanie, wobec Pana oczekiwań skutkowałoby "imprezą ze smakiem".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Odpowiedź obiektu

Szanowni Państwo,
najprościej własne braki organizacyjne podciągnąć pod "zbyt wygórowane" życzenia Klienta!! Otóż proszę sobie wyobrazić, że to co dla Państwa jest "wygórowane" w innych salach zabaw jest w standardzie... Nawet w sklepie spożywczym przez szacunek do Klienta, w przypadku dłuższej kolejki do kasy jako wsparcie proszona jest kolejna osoba z personelu, więc nie przesadzajmy... I nie "personel na wyłączność" stanowił problem, a szereg wspomnianych czynników spowodował, że opinia i wrażenia były takie a nie inne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli chodzi o cenę tortu szt/kg to jakoś tej rzekomej pomyłki nadal nie naprawiono . Może doczekamy kiedyś takiego czasu ,że będziemy umieli przyjmować krytykę z godością. Poza tym jak sie pracuje z dziećmi to trzeba sie wykazać kreatywnośćią i wyobraźnią , a nie patrzeć na zegarek kiedy koniec.
Może jakiś kurs przedszkolanki by się przydał...........
I jeszcze jedno : od kiedy za dzieci poniżej drugiego roku życia są pobierane opłaty.
PO PROSTU PIENIĄDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za dwulatków wszędzie pobierają opłaty od zawsze. Ja byłam w Elefunie i nie zgodzę się z powyższym. Wykupiliśny bilet na godzinę i zostaliśmy ponad dwie godziny. W rozliczeniu nie byliśmy policzeni za dwie dodatkowe godziny, a wykupiony bilet został zamieniony na bilet na czas nieograniczony. W rezultacie nie zapłaciliśny 27 zł a tylko 16. Pozdrawiam i dziękuję...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIEPROFESJONALNIE...

witam, byłam w Elefunie parę razy i dosyć dokładnie przyjżałam się urodzinom i sposobem ich prowadzenia. Niesyety musze się zgodzić po części z pana opinią. Ma się faktycznie wrażenie że Panią sie niechce prowadzić zabaw dla dzieci, konkursy były mało ciekawe dla dzieci i raczej dla nich nudne, dzieci raczej były zostawione same sobie. Faktem jest że jest tam czysto i kawe czy herbate Panie podają w filiżankach czy kubeczkach, a do tego są one pysznie przyżadząne. Gdzie indziej sa jednorazowe białe cudaczne kubeczki z warsu.
buzie faktycznie pomalowane na szybcika, jakis motylek na policzku i koniec, widzialam i oczekiwałabym większych dzieł na buzi, wszak za pobyt 10 dzieci 500zł pryśnie jak nic, mozna więc oczekiwać pełnego zaangażowania, reszt jest kwestią gustu a nad tym się nie dyskutuje.
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: NIEPROFESJONALNIE...nie do końca...

Do końca się nie zgodzę,że jest zle.Skarzycie klienci,że panie nie pilnują,ale od tego jesteśćie wy rodzice!Konkursy są i to świetne.Jest czysto,elegancko i na poziomie.Mój niepokój budzi tylko sprawa słodyczy,które panie przenoszą z jednych urodzin na drugie!A to może być nie higieniczne!proponuję oddawać je rodzicom bo w końcu płacą dużą kasę za wynajem lokalu,poczęstunek,zabawę,napoje dla dorosłych.Te ostatnie też pozostawiają wiele do życzenia bo jeszcze są wydzielane.Co do obsługi nie jest zła,a panie jak to w życiu niektóre fajniejsze inne mniej.Jednak cena 45 zł od osoby stanowczo za duża.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIEPROFESJONALNIE...

Byliśmy ostatnio na 4 urodzinkach synka naszych znajomych. Raczej zawsze chodzimy na urodzinki organizowane w domach , w sumie pierwszy raz byliśmy na takich organizowanych, więc trudno mi się wypowiadać "profesjonalnie czy nie" Na pewno dzieciaki więcej się nabawiły niż na tych domowych imprezkach , bo ileż można mieć zabawek wokół domu - u mnie jedynie piaskownica , mała jednoosobowa trampolina i zdezelowany plastikowy samochodzik , więc dzieciaki często po prostu chodzą za "starymi" którzy mają świetną okazję żeby się spotkać , ale wracając do puenty czyli elefun to jedyne co mnie strasznie uderzyło to fakt że były chwile gdy przy otwartych na oścież drzwiach nie było ani jednej Pani z obsługi - dzieciaki jakby tylko chciały mogły dać dyla i wcale nie przeszkadzało by im że są na boso , nasza córka też z radością wyjrzała sobie przez takie otwarte drzwi nie pilnowana przez nikogo , tylko ja kierowana jakimś przeczuciem poszłam za nią sprawdzić gdzie idzie, druga sprawa również dotyczy tych otwartych drzwi ... ja rozumiem że Panią jest gorąco , że można się spocić przy rozbrykanych maluchach ale dzieciaki wiadomo latają jak szalone spocone jak przysłowiowe szczury i co chwile koło tych drzwi przelatują na druga salę no i niestety wizyta w elefun skończyła się ostrym zapaleniem oskrzeli z tego co wiem nie tylko naszej córki ale kilku znajomych tez miało dodatkowy wydatek w aptece.
Tak w ogóle nawet super , ale zróbcie coś z tym bezpieczeństwem przy drzwiach i może klima ? a nie przeciągi co ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super zabawa!

Osobiście uważam iż po przeprowadzce Sala Zabaw Elefun zmieniła się na lepsze :) dzieci mają więcej miejsca, panie z obsługi rewelacyjne. Dzieciaki bawią się i szaleją a rodzice mają sporo miejsca na wypicie kawy i rozmowe. Nawet jeśli nie ma przyjęć Panie prowadzą różne zabawy i czasem nawet pomalują twarze. Wystarczy poprosić :) jestem zachwycona tym miejscem i naprawdę gorąco polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1