NIKOMU NIE POLECAM!!!!
DwaRazyByłam wTymZakładzieFryzjerskimObcinałaMnieSzef JednakNiedawnoUmówiłamSięNaWizytę iTymRazem"zajęła" sięMnąJedna, zUczennic.OdWakacjiZapuszczamWłosy iProsiłamJedynie oWyrównanieLeczNieŚcinanie zDługościWłosów.PaniNaToPrzystała,Jednak że"toBedzieBezSensuWyglądać",Jeśli zTyłuWłosyBędąDłuższe.WielkieByłoMojeZdz zTyłuWłosyZostawićDłuższeJednakWtedyBędę wiązać, bo wRozpuszczonychNieBedeNajlepiejWyglądała PrzepraszamBardzo,AleNieUdajeSięDoFryzje żeby zarazPoWyjściuWłosyZwiązać!!WiecPrzystał propozycję fryzjerkiAby zTyłuWięcejWłosówŚciąćChoćNiePrzypuszcza "więcej" oznacza aż tak dużo!!!Dopiero w domu na spokojnie, kiedy dokładnie się przyjrzałam, zauważyłam, jak krótkie mam włosy!! Jestem wściekła!! Od wakacji starałam się zapuszczać włosy, a teraz czeka mnie kolejne pół roku, nim będą długości, jak przed ścięciem.RadzęPaniAbyNaDrugiRazSięZastan nim zacznie kolejną osobę szablonowo strzyc.MojaWściekłoscJestTymWiększa,ŻeDz iZależaloMIŻebyDobrzeWygladać!!!!Niepotr .JestMnóstwoFryzurekGdzieWłosySąDłuższeZ nizZPrzodu!!SzczerzeOdradzam!!!!!