NOWE FOTKI Z RAJDÓW GRT !!!

Witam.
W naszej galeri pojawiły sie nowe albumy zawierajace fotki z ostatnich rajdów GRT www.gr3miasto.org/galeria3

Aby komentować fotki i je oceniac wystarczy sie zarejestrować (hasła i loginy mogą być takie same jak na Forum )

www.gr3miasto.org
info@gr3miasto.org
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NOWE FOTKI Z RAJDÓW GRT !!!

Zamiast z szacunkiem oddac hold podczas pogrzebu to poswieciles to na dodawanie fotek na stronie i umieszczanie na forum. Myslalem ze w innym celu dali wolne w pracy/szkole? Kazdy jednak robi jak uwaza i co uwaza za najwazniejsze i najistotniejsze.....
Podsumowujac, ten link i tak nie dziala

A czy każdy w tym kraju musi być katolikiem?

czy zeby docenic wielkiego czlowieka trzeba byc katolikiem?
Po prostu uwazam ze z calym szacunkiem, ale ten wyjatkowy czas i moment mozna bylo wykorzytsac w inny sposob.
Jak powiedzialem wczensiej - kazdy robi jak uwaza... i tyle chcialem powiedziec. Niech kazdy reszte zostawi wlasnemu sumieniu. Dalej tego poruszac i komentowac nie mam zamiaru.

A ty cały dzień klęczałeś?.Bo inni mogą nosic smutek bądź żałobe w sobie,nie uzewnętrzniając ją na zewnątrz.Może jesteś ortodoksyjnym katolikiem?

A ty co robisz przed komputerem?Zamiast byc z innymi,żegnając Papieża zabawiasz się przed kompem.Fuuuuuuuuuuuu nie ładnie Kalin!!!!!!!!!!!!!

Wypowiedź Kalin uważam za "nie na miejscu". Przypomina mi się przypowieść o cierniu i belce w oku.
Natomiast co do bycia katolikiem, to nie. Jadnak Papież był nie tylko głową kościoła, ale także wielkim Polakiem, który wiele uczynił dla naszego kraju (i nie tylko dla niego). Dlatego uważam, że należy mu się szacunek. Na mszę żałobną w Rzymie przybyli nie tylko katolicy, czy chrześcijanie, ale też przedstawiciele innych religii.

Siemka KALINka - nie znasz mnie, nie masz pojecia w co wierze, jak wierze i co robie na codzien. Po drugie wrzucenie fotek zajmuje mi 10 minut, i nie sadze aby to w jakikolwiek sposób przeszkadzało mi w przezywaniu smierci Papieża. Po 3 link działa, << napraw sobie kompa.

Myślę,ze Kalin ma problem ze sobą,ponieważ szuka problemu u innych osób.Kalin,myśl jak "wielki Jan",a zobaczysz,że twoje aluzje są nie na miejscu.