Ala - opinia (1) Zamówiliśmy w NP Studio meble do kuchni, obudowę Geberit, szafkę pod umywalkę... Ala Mariusz - opinia (1) NP Studio polecieli nam znajomi, którzy mają kuchnię Nobilia już ponad 10... Mariusz M&K - opinia (1) Zanim trafiliśmy do NPStudio odwiedzilismy kilka firm. NP Studio okazało się... M&K
Hanna i Krzysztof - opinia (2) Projekt super - Pani Natalia trafila w dziesiatke. Jestesmy bardzo, bardzo... Hanna i Krzysztof Nowoczesne meble kuchenne (1) Szczerze polecam NP Studio. W żadnym innym miejscu w Trójmieście nie... Magda Super studio (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamowionej kuchni. Świetny projekt, kuchnia... Iza Polecam (1) NP Studio to firma godna polecenia. Jakość mebli jest na bardzo wysokim... Mariusz polecam serdecznie!!! (1) Kiedy trafiliśmy do NP Studio nie wiedzieliśmy na jaką jakość usług możemy... Krzysztof O takiej kuchni właśnie marzyłam... (1) Do remontu mieszkania zbierałam się kilka lat. Zawsze były ważniejsze sprawy... Dominika Kuchnia moich marzeń. (1) dzięki NP Studio nareszcie mogę gotować najbardziej wykwintne dania i... Justyna Polecam gorąco!!!! (1) Jesteśmy szczęśliwymi nabywcami kuchni marzeń. Trafiliśmy do NP studio z... Katarzyna Firma godna polecenia (1) W kwietniu zakupiliśmy w NP Studio kuchnię i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Zenon Polecamy (1) Chcieliśmy wymienić kuchnię, ale również zrobić remont generalny mieszkania.... Hania Gorąco polecam, najlepsze kuchnie w Trójmieście (1) Polecam gorąco współpracę z NP Studio. Zamówiliśmy tam komplet mebli do... AP Piotr Laskowski Polecam! (1) Wymieniłem u Pani Natalii stare meble kuchenne na nowe. Efekt jest... Jozef Superkuchnie (1) Chciałem poczekać z opinią do zakończenia montażu. Wczoraj montaż został... Jarek Studio godne polecenia!! (1) Pełen profesjonalizm, niespotykana wiedza oraz przemiła osobowość, tak... Eliza