W końcu porządne prywatne przedszkole na Obłużu, jestem super zadowolona, moje dziecko płacze gdy rano nie idziemy do Nutkolandii - naprawdę mogę z czystym sercem polecić to przedszkole każdemu.
77
Re: NUTKOLANDIA
~mamcia
(13 lat temu)
No nie jestem pewna... . Przedszkole... . Hmmm - chyba punkt opieki. Ja bym dziecka tam nie dała jako do przedszkola, ale na zajęcia dodatkowe - owszem... .
41
~...
(12 lat temu)
To przeciez taki klubik dla dzieci , w którym tak naprawdę chodzi o opiekę, a nie o super zajęcia
24
~mama
(12 lat temu)
Tutaj się nie zgodzę, bo ten "klubik" oferuje dzieciom naprawdę porządne zajęcia. Widać i słychać to jak Panie prowadzą zajęcia, a moje dziecko wykonuje ciekawsze prace plastyczne niż drugie starsze dziecko, które obecnie jest w państwowym przedszkolu. Ja szczerze polecam Nutkolandię!
23
~mamek
(12 lat temu)
nie prawda -ble
01
~klaudia
(12 lat temu)
Zgadzam się mój syn tam chodzi i jestem bardzo zadowolona Personel świetny a moje dziecko wiele się tam uczy nie tylko rysowania. Polecam
24
~mama
(10 lat temu)
To nie klubik a niepubliczne przedszkole- inna forma wychowania przedszkolnego, warto najpierw się przekonać zanim wystawi się opinie
02
~Mama
(10 lat temu)
Hmmm... . Nie wiem.
00
~Mamusia:)))
(9 lat temu)
Moje dziecko chodzi do Nutkolandii i nie chce wyjsc:)) zajec rozwijajacych jest b. duzo i nie tylko rytmika, zajecia na powietrzu czy teatrzyki....Personel jest b.miły i zawsze ma czas na rozmowe o dziecku.Szczerze polecam to przedszkole....
10
~rodzic
(7 lat temu)
Punkt Przedszkolny działający zgodnie z ustawą oraz realizujący obowiązującą podstawę programową pod nadzorem kuratorium - sprawdzałam .... :)