Na Zboczu 80

Temat dostępny też na forum: Na Zboczu 80
Inwestycja powstanie na Siedlcach, a więc w bliskim sąsiedztwie centrum Gdańska, a z drugiej strony w kameralnej części dzielnicy, w otoczeniu domów jednorodzinnych. Dodatkowo z ulicy Na Zboczu rozciąga się rozległa panorama sięgająca nawet Głównego Miasta. Położenie zapewnia możliwość szybkiego wyjazdu w każdym kierunku, a niewielka odległość od przystanków możliwość sprawnego poruszania się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wykonawcy

Obserwuje ta budowe od poczatku, codziennie przechodzac obok,bo tu mieszkam. Moja uwaga jest taka , ze nadproza okienne sa zbyt krotkie co moze w przyszlosci byc grozne dla wytrzymalosci konstrukcji ,poniewaz budynek jest budowany z malych i cienkich bloczkow silikatowych.Nadproza spoczywaja bezposrednio na bloczkach , a nie na 1 cm betonowym podkladzie i to na niewielkim zakladzie. W mojej ocenie jest jeszcze kilka innych bledow , ale nie bede o tym tutaj pisal .No i ta bliskosc linii energetycznej , - zycze powodzenia w sprzedazy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

1. Po pierwsze ściany konstrukcyjne, wykonane są zgodnie z projektem, z bloczków silikatowych o grubości 18 cm.
2. Po drugie nadproża, wykonane z deklarowanym przez producenta oparciem i nie, nie są bezpośrednio ułożone na bloczkach silikatowych.
3. Po trzecie część nadproży to belki zespolone z wieńcem, tam gdzie wymaga tego konstrukcja- również zgodnie z projektem.
Także argumenty, że "na oko" coś jest nie tak lub "bo tak mi się wydaje", to zwykła prowokacja. Budowa nie jest realizowana w ukryciu, więc zainteresowane osoby zapraszamy na wizytę w celu rozwiania wątpliwości.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Synteza (8 odpowiedzi)

Z inwestycji położonej przy ul. Szarej na Siedlcach szybko dostać będzie się można ścisłego...

Odea Park (29 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Perspektywa (23 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...