Na domówkę w kapciach czy butach?

Opinie do artykułu: Na domówkę w kapciach czy butach?.

Mamy karnawał, a wraz z nim szał imprez, także tych domowych. I to właśnie te domowe zaczynają mnie coraz bardziej drażnić. Nie ze względu na grającą do rana muzykę czy stosy pustych butelek do posprzątania. Męczy mnie inny problem: proponować gościom kapcie czy pozwalać im chodzić po domu w butach? - pyta nasza czytelniczka, pani Karolina z Sopotu.Temat kapci wypłynął właśnie teraz, kiedy szykuję imprezę karnawałową w swoim mieszkaniu. Dodam, że mam nowe mieszkanie, dopiero co urządzone. Co ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

za ten kryształowy kieliszek .......

trzeba było pogonić lalunię .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To prawda! Imprezka była naprawdę fajna. W szpilkach chodzę cały czas (też je lubię), ale już nie u ludzi w domach. Nawet jak proszą by nie zdejmować butów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

baletki

proponuję dziewczynom płaskie buciki "baletki", a chłopakom skarpetki,oni najczęściej sami buciki ściągają, bo ich po jakimś czasie uwierają:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

BEZ MAJTEK

...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a skąd wiesz jak one wyglądają?

mógłbyś się zdziwić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie mam kredytu, goście przychodzą i nawet siedzą na kanapie, nie daję im kapci, ale buty sami bez prośby zdejmują (widocznie taka kultura). W dodatku parę dni temu byłam na domówce w domu wybudowanym i urządzonym za kredyt. Byłam poproszona o wzięcie ze sobą kapci i nie widziałam w tym problemu. Kredyt na 30 lat, więc jak goście poniszczą, to nie będzie właścicieli tak szybko stać na wymianę. Kwestia empatii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale co by nie mówić to imprezę dzięki temu pamiętasz do dziś :), a tak była by to jedna z wielu :) i o to chodzi :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam

jak bedziecie robic kolejna dajcie znac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze i wyglada, ale pomysly to kopiuje od nich caly przemysl meblarski. I jak wszedzie mozna trafić na dobre drewniane meble za dobrą cenę z napisem Made in Poland
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dywany przyszły ze wschodu, dziecko
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

to po kiego ludzi do domu zapraszasz

jak najbardziej martwi Cię porysowana podłoga? Większość ludzi myśli co do jedzenia zrobić, ile alkoholu kupić, ew. w co się ubrać albo jak mieszkanie udekorować a Ty się podłogą martwisz. Nie rób sobie wstydu i odwołaj lepiej tą zabawę.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zapytajcie pomaske..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

a jak masz parkiet

który kosztował sporo to nie szkoda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

to była sugestia dla gości, nie gospodarzy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"... palma przerosła swoją oranżerię i uszkodziła jej dach" i tyle w temacie. Szkoda podłogi, a może lepiej płyty granitowe, też mogą być eleganckie. Miłej zabawy!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a kto przy wejściu będzie weryfikował grubość szpilki? A może przy zaproszeniu na imprezę będzie mała sugestia? Fi xxx może być, ale fi zzz już nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3