Na domówkę w kapciach czy butach?

Opinie do artykułu: Na domówkę w kapciach czy butach?.

Mamy karnawał, a wraz z nim szał imprez, także tych domowych. I to właśnie te domowe zaczynają mnie coraz bardziej drażnić. Nie ze względu na grającą do rana muzykę czy stosy pustych butelek do posprzątania. Męczy mnie inny problem: proponować gościom kapcie czy pozwalać im chodzić po domu w butach? - pyta nasza czytelniczka, pani Karolina z Sopotu.Temat kapci wypłynął właśnie teraz, kiedy szykuję imprezę karnawałową w swoim mieszkaniu. Dodam, że mam nowe mieszkanie, dopiero co urządzone. Co ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponowac kapci nie wypada wiec po prostu lepiej zostac bosym ńie wyobrazam sobie idac na domowke do kogos kto ma piekny parkiet zostac w szpilkach, zawsze zdejmuje buty chyba ze ktos powie ze mozna w nich zostac, dla mnie wchodzenie w buciorach to brak kultury i szacunku do czyjejs pracy, mozna wziasc np balerinki ze soba na zmiane, a jak komus przeszkadza to ze popsuje sobie kreacje brakiem butow to nie powinien chodzic na domowki tylko do klubu, restauracji itp miejsc
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 16

artykuł OK - opinie załamują

Artykuł na czasie ale opinie pod nim załamują. Dla tych wszystkich co nie widzą problemu trzeba na zaproszeniu dopisać pewnie adnotację, która rozwiąże wątpliwości.
Problem ze zdjęciem obuwia maja chyba Ci, którzy nie robili nigdy imprezy w domu - mam wrażenie, że właśnie tacy wypowiadają się tu najgłośniej!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 26

przepraszam czy u pani można palić ?

- boso i tylko na balkonie.... -:)
ach tak , tam jest wycieraczka .... -:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

włascicielka nogi z obrazka prosze sie zgłosic domnie na wylizanie:)

tylko dlaczego w POlskich mediach niepotrafia wstawic obrazkow z Polski i Polskich kobiet.Tak samo jak Tusk co kolejny raz bajeczki wciskał o roku rodziny jak sie okazało w akcji promocyjnej były zdjecia rodziny z Irlandi i niebyli to emigrańci z Polski :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Człowiek sie zastanawia czy wiekszych problemów ludzie wtym kraju niemaja??

Ale tak własnie zachowuje sie pokolenie z chowu bestresowego to ich jedyna zmartwienie:) Co najciekawsze brak mózgu powoduje ze musza sie cpytac o to w necie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Na tańce idzie się do klubu

a nie katuje sąsiadów rąbanką i parkiety szpilkami
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ty jestes żałosny

Bo uważasz temat za bezsensowny, a potem go czytasz i komentujesz... HAHA, żal, że marnujesz czas na coś co nazywasz niepotrzebnym artykułem.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8

GOŚĆ NIE ŚWINIA-SWE PRAWA MA!!cyt.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej w modnych ortopedach na obcasie 14cm i zelówce o grubości 5cm.

Wisząca na stawie łokciowym torba po kolana.
W tej samej ręce obowiązkowo Ajfon - gdyby trzeba było nagle odebrać ważnego smsa.
No i koniecznie brwi namalowane kredką u leworęcznej kosmetyczki za jedyne 150 zł - a to wszystko na podkładzie szpachlowym o grubości 3 mm.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odradzam szpilki, ostatnio tak mnie łydki od nich bolały...
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 0

oto wielkie "problemy" ludzi XXI wieku na POrtalu

swoją drogą ciekawi goście co to nie wiedzą że po wejściu zdejmuje się obuwie...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 32

panele można zabezpieczyć ....!

dywan z wyprzedaży , kartony po TV , stare koce , itp...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 8