Na krawędzi

Temat dostępny też na forum: Na krawędzi
Opinie do spektaklu: Na krawędzi.
Na krawędzi - 30 lecie pracy artystycznej Ewy Gierlińskiej

Ewa Gierlińska proponuje lekką burleskę, specjalnie napisaną dla niej przez Beatę Jaskułę-Tuchonowską.

Czy w długoletnim związku istnieje szansa na świeżość uczuć? I to na dokładkę, jeżeli parą są artyści o niezwykłych zdolnościach, ogromnej wrażliwości i niemałych potrzebach? Czy można żyć razem dalej pomimo tego, że życie nie toczy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Ewo dlaczego taki termin !!!
może powtórka w innym terminie my byśmy chcieli na ten spektakl iść ale nie w wielki czwartek czy piątek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Dlugo wybieralismy termin. Jak wiadomo , gramy duzo, jest sporo spektakli goscinnych. Przyznam sie szczerze, ze nie bylam swiadoma, ze to Wielki Tydzien. Kiedy sie zorientowalam, bylo juz za pozno. Mysle ze go jeszcze zagramy. Jest krotki, zwarty, bardxo dobrze napisany. Pozdrawiam serdecznie. Ewa Gierlinska

Na Krawędzi

Przykro mi, dużo gramy. Trudno było znaleźć dogodny termin. Kiedy zdałam sobie sprawę, że to Wielki Czwartek, było już za późno na zmiany. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zagramy. Zapraszam serdecznie.

2 Bilety na jutrzejszy spektakl.

Sprzedam OKAZYJNIE 2 Bilety na ten spektakl. Szczegóły: Ogłoszenia --> Bilety,zaproszenia.

Inne tematy z forum

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Stosunki na szczycie (46 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...