Na który basen w Gdańsku?

Temat dostępny też na forum: Sport
Który basen byście polecili?
Na studenckie warunki, więc im taniej tym lepiej :) Nie potrzebuję bajerów, zjeżdżalni, wodotrysków, tylko kawałek miejsca w wodzie. Najlepiej bez tłumów.

Jestem z Moreny ale dojeżdżanie dalej mi nie przeszkadza. Interesują mnie głównie godziny popołudniowe/wieczorne.

Liczę na wasze propozycje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Na który basen w Gdańsku?

koleżanko podaj swój emeil to bym tobie napisał jaki basen

takie rzeczy to tylko w .... planach na rozwoj gdanska 2050-2051,jak juz wspolnie splacimy stadion za 750 mln.

No jak to.
Są baseny w szkołach, uczelniach (Politechniczny miał/ma ruszyć podobno), hotelach, klubach żeglarskich... jak pisałam, nie musi być na Morenie.
Nie mówcie, że nigdy w żadnym nie byliście? ;)

ja tobie poleciłbym w hotelu posejdonie basen w jelitkowie lub w hotelu hilton tam też jest basen
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam basen MOSIR na Chełmie na Chałubińskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na morenie jest basen, na który z resztą chodziłem... jak na studenckie warunki trochę kiepsko, bo za okres luty - czerwiec (niecały), wychodziło coś ok. 300zł, wejście raz na tydzień, czyli ok. 15zł/h pływania ;)

Też studiuję i czegoś szukałem, ale ciężko jest się dostać, a dojeżdżać daleko też bez sensu, bo traci się tylko czas.

W Posejdonie nie ma pływalni, jest właśnie basen - dość ciepła woda, brak pasów, więc chyba kiepsko do pływania, chyba że chcesz jedynie się pomoczyć ;)

Ciekawą opcją może być kurs nurkowania - basen w cenie, a dodatkowo dostajesz umiejętności i uprawnienia do nurkowania, więc w razie jakiejś wycieczki można skorzystać.

Daj znać, gdybyś znalazła coś fajnego - moje gg: 6923267, bo sam szukam jakiegoś zajęcia i myślałem nieco o ściance wspinaczkowej, ale wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Pozdrawiam
pk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...