Na weekend z maluchem...

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny czy macie może namiary na jakieś fajne i sprawdzone miejsce gdzie mogłabym wybrac się na weekend z rocznym dzieckiem??
Najlepiej gdzieś niedaleko Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Na weekend z maluchem...

Podbijam.

http://www.promyk.bialogora.eu/POKOJE.html

tylko nie wiem czy są jeszcze miejsca.

Dostęp do kuchni, placyk zabaw, grill, rowery gratis, 5min rowerem do pięknej plaży, lasy, nordic walking, blisko do łeby...

Osrodek wczas. Krefta w chmielnie. Maja tam domki drewniane i pensjonat. Polozony nad jeziorem..cisza, spokoj..

Kreft super, ale można tylko na tydzień :( Może ktoś jeszcze??

Może ktoś??

Półwysep Lipa

Hotel Gołuń ,niedaleko bo za Kościerzyną ,a cisza tam jest i powietrze fajne ,my jeździmy tam do domku co roku i mimo że dla dzieci atrakcji tam nie ma oprócz jeziorka ale na to jeszcze czas bo woda zimna , to dzieci się nie nudzą ,najważniejsze nie ma tam hołoty ,jeździmy tam ponad 10 lat i zawsze jest miło .
W hotelu byliśmy kiedys na nockę jak mąż na ryby się wybrał ,schludnie ,czysto ,pokoje jasne ,duża łazienka wygodne łóżka , rano dobre śniadanko było ( szwedzki stół )wliczone w cenę pokoju .Blisko Wdzydze na skansenie w weekendy zawsze się coś dzieje ,jakieś imprezy plenerowe .Aha i dosyć dużo jest rodzin z maluchami bo często widywałam z wózeczkami .

Dzięki za pomoc dziewczyny. Gdyby ktoś jeszcze miał jakies sprawdzone miejsca to prosze pisac.

półwysep Lipa co polecacie

Z okolic polecam Primavere, bo tylko tam nocowalismy. Dla dzieci mnostwo atrakcji.
Jako miejsce z mnostwem atrakcji dla dzieci (w sezonie) to Jastrzebia Gora i Wladyslawowo.
Osobiscie wole morze niz jeziora, stad takie typy.

Właśnie wróciłam z Jastrzębiej góry, nocleg w Lachs Apartaments, bardzo fajny hotelik. miła właścicielka, przystępne ceny, w primaverze byliśmy tylko w parku wodnym, bo jak dla nas to cena pokoju była zbyt wysoka, mamy dwie córeczki, mogę polecić JG bo naprawdę jest ok.

Ja polecam http://www.pensjonatustolema.pl/ oraz http://szarlota.pl/o-nas.html :)

Ja ogólnie wolę Jezioro, ale z braku miejsc gdziekolwiek bym nie zadzwoniła zarezerwowaliśmy Pensjonat Oaza w Stegnie. Przystępne ceny, mały basenik dla dzieci i dorosłych. Jadę w Lipcu więc zdam relację jak było :)

Ja tez uwielbiam Jastrzebia Gore, z mlodosci wspomnienia innego typu ;), a teraz z dzieckiem tez zdecydowanie jest co robic.

Mamy dzialke na Rozewiu, wiec latem tam jezdzimy, a zima Primavera. No raz bylismy ;).

Polecam Ośrodek Niedźwiadek we Wdzydzach Kiszewskich. Jezioro, domki i grilowanie

my wybieramy się
http://www.zalesiemazury.pl/wakacje_z_dziecmi_na_mazurach

Ja Niedzwiadka nie polecam. Byliśmy 2 lata temu. Bród, pokoje malutkie, jedzenia bardzo mało-ogólnie kto pierwszy ten lepszy. Ośrodek ogólnie wymaga delikatnie mówiac odświeżenia.Znam lepsze miejsca w tej cenie.

Inne tematy z forum

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...