Nabo gato Sushi Bar

Sushi Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 98

sushi na dowóz (1) Calofornia set na dowóz - REWELACJA ! Świeże, przepyszne, pięknie... Eve swietne! (1) Skorzystalam dzis z sushi po raz pierwszy zachecona opinia znajomych... bazia Super! (1) Ekipa świetna! Wszyscy są zawsze w świetnych humorach ;) Nigdy nie ma... Paulina
Rewelacja (1) Doskonała kolacja - świeże produkty, fajne kompozycje. Ryż ani nie za suchy... Dorota Rewelacyjne sushi + zupa miso, najlepsze jakie jadłam! (1) Do "Nabogato" trafiłam przypadkiem będąc w Gdyni u klienta. Teraz jestem raz... Joanna pysznie (1) Zawsze smacznie i pysznie :D. dlatego zamawiam tak czesto ile sie da :D monika szczerze polecam (1) Bardzo miła obsługa, dobre sushi, świeże, dobry ryż, przystępne ceny - np w... Adaś Polecamy! (1) Pyszne jedzonko w przystępnych cenach. Bardzo miła obsługa, która z pasją... Magda i Rafał Miło (1) Wybraliśmy się z bratem. Lokal malutki, ale o godzinie 12 nie było innych... Clio na wynos (1) polecam wszystkim,pyszne,swieze i dopracowane sushi na wynos,wczesniej... AF niezmiennie pysznie! (1) W styczniu zamówiliśmy z mężem sushi na wynos i od tej pory jesteśmy Waszymi... Ewa Polecam (1) Może nie na romantyczną kolację ale wpaść na szybko coś zjeść jak najbardziej... Alex Pozytywnie (2) Sushi bardzo mi smakowało. Nori mam wrażenie, że lepsze niż w niektórych... Beza Najlepsze sushi w Trójmieście !!! (1) Pyszne sushi, przystępne ceny, miła obsługa, punktualna dostawa. Zdecydowanie... Paulina polecam , korzystlam wiele razy (1) z dostawą do domu punktualnie co od minuty na umówioną godzinę. Suchi bardzo... Olga Pyszne sushi w normalnej cenie (1) Przyznam, że szukaliśmy sushi w tzw. normalnej albo przystępnej cenie.... Maciek Najlepsze sushi w całym pomorskim! (1) Po wizytach w paru swietnie wyglądających sushi barach stwierdzam iż ten jest... Warkoczyki Smaczne sushi w dobrej cenie !!! (1) Polecam ten lokal. Bardzo smaczne sushi w dobrej cenie, obsługa miła. Jako... KasiaEn W końcu dobre sushi :) (1) W końcu komuś udało się zrobić smaczne, szybkie sushi w rozsądnej cenie.... Mariusz L Wreszcie normalne ceny na SUSHI (2) Lubimy z żoną sushi, ale dotychczasowe sushi bary czy restauracje w Gdyni czy... Wojt