Nabór do klasy sportowej -piłka ręczna -Karwiny

Temat dostępny też na forum: Sport
Klasa sportowa

Szkoła Podstawowa Nr 42 w Gdyni prowadzi nabór do klasy IV(podstawowej) sportowej o profilu: PIŁKA RĘCZNA (dla dziewcząt i chłopców).
Zapraszamy chętnych uczniów klas III na zajęcia sportowo – rekreacyjne
odbywające się:
Chłopcy: czwartki – 17.30-19.00
Dziewczęta: soboty – 8.45-9.30
Hala Nr 17 (pawilon sportowy) w Zespole Szkół Nr 10 ul. L. Staffa 10
(Gdynia-Karwiny)
Zajęcia są prowadzone przez trenerów. Bliższe informacje można uzyskać od Pani Beaty Kłusewicz (0501-729-508) oraz Pani vice dyrektor szkoły Mirosławy Gębali (0506-129-151).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pytanie?

Jestem młodym nauczycielem w-f (studentem 5 roku) i mam problem z napisaniem programu dydaktycznego dla klasy sportowej,która ma 10 godzin w-f w tygodniu.Klasa dziewcząt jest klasą sportową o profilu piłki ręcznej,i chciałbym was prosić o pomoc związaną z planem dydaktycznym dla klasy 4-6 szkoły podstawowej z uwzględnieniem specyfiki zajęć z dziewczynami.Jeśli możecie wspomóc mnie radą , lub materiałami dydaktycznymi bardzo byłbym wdzięczny.

ze sportowym pozdrowieniem
nauczuciel w-f

Re: pytanie?

bież się chłopie do roboty, a nie ganiaj za laskami :-((

Re: pytanie?

mam 9 lat przyjmiesz mie

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4