Naciagactwo

Czy zauważył ktoś że gdy jest kolizja drogowa i wzywany policję to zanim przyjedzie policja zawsze po złożeniu pojawia się osoba od w.w warsztatów która nadciąga na naprawę w ich (słabych zresztą) warsztatach? Informowani sa przez policję, ewidentnie. Ludzie zwróćcie na to uwagę. Nie dajcie się manipulować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Naciagactwo: Richert, Jacuk, Pelka

Podobna sytuacja jak kiedyś "skórki" w pogotowiu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do mnie co jakiś czas przychodzą jechowi, co nie znaczy, że mam ich słuchać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza się. Koleżanka miała kolizję. Nagle pojawił się holownik, który "akurat jechał do warsztatu" i zabrał auto nieświadomej niczego dziewczyny do "Pełki".

Rachunek płacił sprawca z ubezpiecznia, więc teoretycznie nie było problemu, ale kwota - jak na nie największą skalę uszkodzenia - była masakryczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też miałem kolizje i pojawiła sie pomoc drogowa niby przypadkiem...wtedy nie wiedziałem ze to nie przypadek...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dawajcie się naciagac na tych kombinatorow. Jakość usług tych warsztatów też pozostawia wiele do życzenia. Ktoś powinien zająć się tym informowaniem przez policje tych warsztatow o kolizjach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie