Serdecznie polecamy (1) Pełen profesjonalizm, rzetelność i punktualność. Sami nie znaleźlibyśmy w... BMP Bardzo dziękujemy za pomoc przy odbiorze (1) 2 miesiące temu razem z Panem Maciejem odbieraliśmy swoje mieszkanko.... Karolina i Sebastian Inspekcja Domu przed kupnem (1) Wynająłem Pana Wojciecha do inspekcji domu przed zakupem by nie narażać się... Artur
Profesjonalnie (1) Przy wyborze mieszkania wynajęliśmy pana Wojciecha do oceny stanu... Tomek Niewielka cena jak za sprawdzenie mieszkania mającego służyć kilkadziesiąt lat. (1) Pan Wojciech Niestrawski pomógł mi w odbiorze mieszkania. Przede wszystkim... Świeżo upieczony właściciel mies Inspekcja mieszkania (1) Skorzystałem z usługi przeprowadzenia przeglądu przedodbiorowego mieszkania.... Witek Odbiór mieszkania (1) Jesteśmy zachwyceni profesjonalizmem, dokładnością oraz poziomem wiedzy Pani... Dorota i Tomek Fachowa pomoc w przystępnej cenie (1) Pełen profesjonalizm - z pomocą pana Macieja odebraliśmy mieszkanie szybko,... Magda Odbiór mieszkania (1) Polecam firme. Sa punktualni, dokładni, posiadają odpowiednią wiedze, oraz... Łukasz Dziękujemy :) (1) Odbiór domu to coś na czym się nie znamy. Znajomi odbierali swoje mieszkanie... Asia i Piotr odbiór mieszkania (2) polecam firmę MAKON do odbioru mieszkania. Odbiór przebiegł sprawnie ale za... agrab Pomoc w odbiorze mieszkania (1) Dobra cena i profesjonalna pomoc przy odbiorze mieszkania. W życiu nie... Marta Polecam! (1) Pan Wojciech uczestniczył w odbiorze mieszkania. Sprawdzenie newralgicznych... Piotr 100% zadowolenia (1) Punktualnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Nawet cena konkurencyjna.... Tomek NIE POLECAM (1) Witam, korzystałem niedawno z usługi pomocy przy odbiorze mieszkania za co... Niezadowolony klient polecam (1) Współpraca z Państwem Wendt godna polecenia, (kontretnie, rzetelnie,... monika i michał Nadzór (1) podejście profesjonalne usługa wykonana bardzo rzetelnie magda Polecamy (1) Korzystalismy z usług Pana Krzysztofa i Doroty w ostatnim czasie dwukrotnie:... Magda Znakomity nadzór (1) Starszy łysiejący pan Jasiu,inspektor pracujący w firmie "EJB" bardzo... Julia wykopaliska i nadzór archeologiczny (1) jestem zadowolony, wykopaliska bez problemów, można dogadać się co do kosztów Marek Ł.