Najlepsi (1) Wiele remontów już przechodzilismy, na szczęście dwa ostatnie z Rolbudem. I... Anna Godna polecenia!! (1) Firma Rol-Bud charakteryzuje się profesjonalizmem, dokładnością jak i... Paweł Baczkowski Solidna Firma (1) Współpraca z firmą Roll bud przebiegała terminowo. Usługi wykonane rzetelnie... Agata
Odbiór domu (1) Polecam. Pan Wojciech Niestrawski jako inspektor jest niezawodny. Jest to... Ula Bardzo polecam (1) Odbieralem wczoraj 2 mieszkania od dewelopera. Pan Tomasz znalazl pare... Łukasz POLECAM :) (1) Pan Wojtek to profesjonalista w 10000%. Odebrał ze mna mieszkanie... Marzena Niestety nie mogę podzielic poprzednich opini (1) Miło i szybko jednak wiedza Pani inspektor jest niewielka jeśli chodzi o... Oliwia Mocno polecam! (1) Wydaje się ze odbiór mieszkania od developera jest prosty i wszystko powinno... Grzegorz Profesjonalizm i rzetelna pomoc. (1) Obiema rękami podpisuje się pod pozostałymi dobrymi opiniami. Sprawnie,... Mateusz Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. (1) Pan Wojciech pomógł mi w odbiorze mieszkania, sprawnie przeprowadził całą... Paweł odbiór lokalu mieszkalnego (1) Profesjonalna obsługa godna polecenia. Wychwycone wszystkie usterki.... miszmasz Odbiór mieszkania (1) Polecam dzięki Panu Maćkowi odbiór mieszkania przebiegł bardzo sprawnie.... Łukasz Profesjonalizm (1) Pomoc Pana Tomasza przy odbiorze mieszkania była nieoceniona. Mieszkanie... Paweł Odbiór stanu deweloperskiego (1) Polecam,profesjonalizm Pana Tomasza. Joanns Profesjonalne usługi (1) Pan Wojtek jest fachowcem godnym polecenia. Skorzystałem z usług Pana Wojtka... Kamil Wydanie opinii technicznej przy kupnie domu (1) Wszystko sprawnie, dokładnie i fachowo. Polecam! Konrad Odbiór domu szeregowego (1) Polecam firmę do odbioru domu od dewelopera. Pan Waldemar zrobił wrażenie na... Małgorzata Dziękujemy! (1) Uwielbiam taką współpracę. Świetne przygotowanie, pełen profesjonalizm,... Ewa Odbiór w Alfapark (1) Pan Tomasz pomógł mi odebrać nowe mieszkanie w zeszłym tygodniu. Gorąco... Ala Fachowo i rzetelnie. (1) Odbiór przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Nie ma się do czego przyczepić.... Jacek