Odbiór domu Banino (1) Bez problemów, deweloper nie miał za dużo do gadania. Dzięki pomocy... monika Rzetelna ekspertyza (1) Profesjonalne podejście do sprawy, Cały odbiór odbył się sprawnie i... Krzysztof Odbiór mieszkania (1) Pan Wojtek pomógł mi przy odbiorze nowego mieszkania.Dzieki jego... Asia
profesjonalizm w każdym calu (1) polecam tego pana inżyniera, jest młody więc jeszcze mu "się chce pracować"... w Odbiór mieszkania (1) Świetny kontakt, punktualność, profesjonalne podejście do sprawy w miłej... Krzysztof Mało takich fachowców na rynku (1) Na rynku jest wiele firm oferujących podobne usługi: część z nich dysponuje... qba Profesjonalna obsługa (1) Bardzo cenię sobie wiedzę, doświadczenie i profesjonalizm Pani Ani. Jej pomoc... BDG Rzetelna pomoc w odbiorze mieszkania za rozsądne pieniądze (1) Firmę Ekoinżynier poleciła mi córka (w sprawie odbioru technicznego... Aleksandra Odbiór techniczny mieszkania (1) Z pomocy Pani Anny skorzystałam przy okazji odbioru technicznego mieszkania... Magdalena Godny polecenia (1) Pan Tomasz bardzo pomógł przy odbiorze mieszkania w Gdansku 66 m2. Znalazł... Tomasz Profesjonalna pomoc przy odbiorze mojego pierwszego mieszkanka :) (1) Jestem laikiem jeśli chodzi o prawo budowlane - no bo skąd mam się na tym... Jakub Rzetelna firma (1) Usługi Pana Macieja polecił mi kolega. Po jednym telefonie byliśmy umówieni... Redzianin Porządna firma (1) Pełen profesjonalizm, współpraca z tą firmą to przyjemność - bo jest... Olek Godny polecenia specjalista za przystępną cenę! (1) Odbieraliśmy 20 października nasze 50 m. szczęścia ;-) i z Panem Tomaszem... K. M. O. Odbiór mieszkania (1) Pan Wojciech pomógł mi przy odbiorze mojego mieszkania. Znalazł wiele... Marcin ekspertyza tarasu i stropu (1) ekspertyza tarasu i stropu Szczerze i bez obaw polecam usługi Pana Wojciecha... magda Polecam (1) Profesjonalnie, drobiazgowo sprawdzone mieszkanie, dobry kontakt, pomoc przy... sharana Uzasadnienie punktacji 6 (1) Sam posiadam uprawnienia budowlane, tylko w innej specjalności, dlatego... Jan Miło i profesjonalnie! Polecam wszystkim, którzy odbierają mieszkania. (1) Odbiór mieszkania od dewelopera przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze.... Rafal Profesionalizm przystępny cenowo (1) Miałem przed odbiór mieszkania, stan deweloperski 45m2 z ogródkiem i komórką... Mateusz