Nagrody z " Programu Fachowiec " kompletny badziew

Wysłałem im 230 punktów na kombinezon niby wzmocniony model . Piszą że na nagrody czeka się około miesiąca ja czekałem trzy . Kombinezon założyłem tylko raz jest on wykonany z jakiegoś szajs materiału który się tak rozłazi że nie da się go zszyć .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nagrody z

"kosadi" nie pomyliłeś forum, program Fachowiec to chyba program Atlasa, wejdź na forum http://www.glazurnik.pl i wylej swoje żale bezpośrednio przedstawicielom Atlasa. Tutaj to nic nie da.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorki pomyliłem nazwy chodziło: http://www.glazurnicy.pl/

Ja już czekam 2 miesiące i nic.czuje że to jest ściema i oszukaństwo

Ja czekam 9 miesięcy, zadzwonili niedawno i powiedzieli ze moj list zaginął>

To gdzie ty kolego to wyslales . Ja wysyłam już kolejny raz w ilości 2-3 tys.punktów i nagrody przychodzą w 2 tyg

Potwierdzam te słowa. W sumie już wysłałem 12000 punktów i wszystko odbywa się bez żadnych problemów.

mam takie pytanie chcialem zalozyc konto na stroanie atlas fachowiec zeby potem przeslac punkty, lecz nurtuje mnie jedna rzecz , Do czego im w trakcie rejestracji potrzebny PESEL i siedziba urzedu skarbowego?

Przeczytaj dokladnie regulamin to sie dowiesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam ,odpowiecie czy się to opłaca po opłaceniu PIT

Inne tematy z forum

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...