Najcudowniejsze miejsce w 3mieście !!!

Wchodzę a tam piękne wnętrze , później uśmiechnięty i miły personel to się bardzo chwali . Włosy oddałam w ręce Pana Adriana co mi się podobało bardzo nie zaczął wizyty od pytania "co robimy" tylko od razu przeszedł do konkretnych propozycji , świetnie przepowiedział co będzie do mojej twarzy pasować a co nie !! Dzięki Panu Adrianowi mam najcudowniejszy kolor na świecie !! Polecam wszystkim to cudowne miejsce no i oczywiście Pana Adriana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Najcudowniejsze miejsce w 3mieście !!!

A ja nie cierpie, kiedy wlasnie fryzjer wyskakuje z propopozycjami pierwszy. To przeciez ja przychodze do fryzjera po to "COS" i wiem, czego chce.
Jak tylko slysze: a ja bym pani zaproponowal/a to wychodze i mowie, ze wlasnie mi sie odechcialo. Nie lubie ludzi, ktorzy chca cos narzucic....W momencie, kiedy chce porady to pytam, co zaproponowalaby ta druga strona. No ale coz, wszyscy jestesmy rozni
(na cale zreszta szczescie!)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja uważam, że to dobrze. Mnie się wydawało,że zawsze powinnam nosić długie włosy. Pan Adrian bardzo taktownie doradził mi ich ścięcie. Zaufałam i jestem bardzo zadowolona, sama bym na to nie wpadła. Każdy potrzebuje czego innego, ale na pewno warto posłuchać, co ma do powiedzenia specjalista:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko najpierw trzeba znaleźć specjalistę, a nie nędzną fryzjerczynę. :) . Ja wciąż szukam odpowiedniaego fryzjera, nie długo właśnie wybieram się do Vivien, może to będzie to. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ukrywając to my fryzjerzy uczymy się tyle czasu by wiedzieć co jest najlepsze dla naszych klientów oczywiście to zawsze jest propozycja nie nakaz ;)
czy idąc do lekarza mówi Pani specjaliście jaka jest diagnoza ...
pozdrawiam gorąco :)

JA LUBIĘ JAK MI FRYZJER DORADZA, ALE I SŁUCHA, CO JA MAM DO POWIEDZENIA

nie mówię lekarzowi jaka jest diagnoza ale mówię co minę boli i wtedy lekarz wystawia diagnozę . I tak powinni postępować fryzjerzy , chyba Adrianie ze jesteś jasnowidzem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0