Najepsze salony w trójmieście

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dziewczyny, muszę rozglądać się za suknią, a jestem przerażona tym co widzę na stronach internetowych salonów.
Chciałabym skromną elegancką suknie, żadne cekiny, drapowania, ksieżniczki, syreny ani gorsety, dodatkowo chciałabym zamknąć się w kwocie 4tys... więc chyba jestem beznadziejnym przypadkiem ;/
Jakie możecie salony polecić? Ja planuje arttrend w gdańsku oliwie i off fashion na wielkopolskiej w gdyni.
Co jeszcze? słyszałam, ze madonna jest strasznie droga...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Najepsze salony w trójmieście

Byłam oglądać sukienki w arttrend ale ceny tam są jak z kosmosu! nie były warte bardzo wysokich cen... poza tym żadna mi się nie spodobała

co to znaczy ceny z kosmosu? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

7tys. za sukienkę która wyglądała jakby miała już 10lat :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja polecam salon Livia (w budynku 4 oceany obok Galerii Przymorze).
Ceny są przystępne, a i wybór sukien duży i myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Arttrend również odradzam - suknie drogie i niemodne moim zdaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Byl juz watek 'salony slubne 2014' - poszukaj na forum. W Madonnie obecnie mozna spokojnie dostac suknie ponizej 4000. Z 3 ktorych chcialam znac cene najdrozsza kosztowala ok 3400.
Salonej z najwyzszymi cenami jest chyba Celebrity Bridal.
Ja polecam Lisa Ferrera, bo tam swoja suknie kupilam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja polecam salon First Lady w Pruszczu Gdańskim, obsługa bardzo miła i profesjonalna. Tam kupiłam swoją suknię. :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A czy w salonach są jakieś wyprzedaże? Jak tak to kiedy można się ich spodziewać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wyprzedaże są przeważnie jesienią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupilam suknie w Arttrend. Koronkowa nie sadze, zeby byla nie modna wrecz przeciwnie.
Mysle, ze kazda kobieta ma inny gust i warto zajrzec w pare miejsc. Jedne panny mlode sa zachwycone salonem Livia ja tam nic dla siebie nie widzialam. Moja " janinke" kupilam za 2600(przeceniona z 3600)
Doskonalym przykladem sa ogloszenia sukien na weselniku kazda jest opisana piekna, przesliczna, cudna.... A nowe panny mlode tak nie mysla bo suknie nie ida niestety.
Nikt nie ma takiego samego gustu jak ty wiec rad nie ma co sluchac chyba ze co do obslugi:)
Powodzenia:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez kupiłam swoją w salonie Arttrend. Jest najpiękniejsza, nie żadna beza. Wydałam tyle ile chciałam, wcale nie 7 tys.

Joy a z ktorej kolekcji kupilas?

Anna Kara 2015

Ja też byłam w Madonnie i ten salon to klapa.
Spodobała mi się sukienka i UWAGA cenę podano mi W EURO!!!!!!
TYLKO 6000 EURO! czyli jakieś 26000 zł!

Niestety też mam ten sam problem, wszędzie bezy, kiczowate cekiny, tafty i koła. Masakra.
W Art trend umówiona jestem w następną sobotę, dam znać czy warto.

Ja też kupowałam w Madonnie zapłaciłam ok 2000 zł. Prosta :) Jakbyś chciała odkupić polecam.
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknie-slubna-madonna-pappa-michel-huntos-ogl9320870.html

W Madonnie obsluga byla na naprawde super poziomie. Jako ze to byl moj pierwszy salon, mierzylam rozne style i mialam 3 faworytki. Los chcial, ze kupilam w Lisie, ale ten salon polecilabym, bo sukienki sa niekiczowate i nie koszmarnie drogie.

hej:)

Ja kupowalam swoja w Elizabeth Passion w Gdyni na świetojańskiej:) Bylam bardzo zadowolona z tego salonu:) Nie dosc ze obsluga bardzo mila, wszystko na czas i takie jak chcesz to za suknie dalam 2800 :) ja akurat mialam suknie bardziej pod ksiezniczke ale maja bardzo duzy wybor:)))

http://forum.trojmiasto.pl/Nasz-Dzien-30-08-2014-t581687,1,11.html
na dole jest zdjecie mojej sukni:)

Ja zamówiłam suknie w salonie Aspena w Wejherowie. Ceny mają baaardzo przystępne a kolekcja na 2015r. mnie zachwyciła ! Wiadomo to rzecz gustu ale w sukni, którą wybrałam po prostu się zakochałam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy gdzieś w trójmieście można przymierzyć i kupić kolekcję violi piekut?

o ile się nie mylę, to w Langorii we Wrzeszczu. nie wiem czy mają wszystkie modele z danej kolekcji, ale ja na pewno w lipcu mierzyłam jedną suknię w kolekcji 2014.

A byłaś w Laura Romano? Sporo zwiewnych sukni około 2tys. widziałam. Podobno można uszyc dowolny projekt, ale ja w ogóle nie wiem jeszcze jaką chce suknię, nawet na fason nie potrafię się zdecydować :-P

a czy któraś z Was była w off fashion na wielkopolskiej? jakich cen można się spodziewać?

Zapraszam do salonu LANGORIA i Naszej pracowni krawieckiej.
Jeśli ciężko jest Pani znaleźć suknie marzeń. Można ją u nas uszyć :)
Na pewno będzie jedna jedyna w swoim rodzaju. Dokładnie taka jak Pani będzie chciała.
I gwarantuję, że planowanego budżetu również Pani nie przekroczy :)
Zapraszam Serdecznie. Wizyta i rozmowa nic nie kosztuje a mam nadzieję, że będzie Pani mile zaskoczona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Celebrity Bridal. Ktoś napisał, że jest najdroższy. Faktycznie, można tam znaleźć sukienki w kosmicznych cenach, ale do 4000 zł znajdziesz spokojnie i będziesz miałą duży wybór :) wszystko zależy od marki.

Jeździłam po wielu salonach ale te suknie z Celebrity były bez porównania :) Jest tam tak duży wybór, że można zgłupieć. No i jest to jedyne miejsce w trójmieście gdzie znajdziesz oryinalne suknie najlepszych światowych projektantów.

Ja kupiłam tam suknie Sincerity, tak samo wcześniej moja koleżanka (jak idziesz z polecenia to masz rabat).

W Madonnie też jest super, ale tam podobno nie sprzedają Ci oryginalnej tylko szyją w Polsce na podstawie oryginału. Wybór jest również wielki i tam są ceny niższe niż w Celebrity Bridal. Powodzenia :)

Mała migotka a jak cenowo w Wejherowie ? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do 2000 zł :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

o kurcze to rewelacja :)

Bardzo serdecznie polecam salon Laura Romano na Wiczlinie ( patio róży), ceny w porównaniu do innych salonów - baaaardzo przystępne ( do 2 tys ). Panie wychodzą na przeciw wszystkim oczekiwaniom, można kupić albo wypożyczyć kieckę, albo uszyć od podstaw według swojego projektu ( albo poprzymierzać parę w salonie i wymyślić jakąś swoją kombinację ) jest bardzo sympatycznie i rzeczowo :) szczerze polecam.

Dziewczyny, czy płaciłyście za przymiarki w salonach??

Za przymiarki sie nie placi!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdyni sie płaci :D

ale chyba tylko w celebrity bridal?

Ja bylam w Celebrity i nie placilam

Serdecznie polecam salon Elisabeth Passion w Gdyni! Suknie piekne!!! Ceny rozsadne, obsluga przemila, bardzo mila i ciepla atmosfera.

a ja w ogole polecam wybrać się do Wejherowa! jest mnostwo salonow i jest w czym wybierać! ceny dużo niższe... Ja za swoją piękna suknie dałam 2300zł gorset cekinowy w serduszko, princesska :) cos na wzor lulu. Ogolnie patrzac na gdynskie i gdanskie salony kosztowala by pow. 4tys zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja ze swojej strony polecam salon Celebrity Bridal i Elizabeth Passion. Obsługa jest tam bardzo miła i pomocna i tam też znajdują się sukienki nad którymi się zastanawiam. Byłam też w Madonnie, obsługa całkiem miła, ale niestety nic nie zrobiło na mnie większego wrażenia. W off fashion strasznie mały wybór-to co jest na wystawie jest dostepnie w salonie-około 15-20 sukienek. Jak dla mnie były strasznie udziwnione-jakieś pióra dziwne kształty, przeźroczyste gorsety-ale to już kwestia gustu-mi podobają się skromniejsze sukienki. Obsługa też nie zrobiła na mnie wrażenia-to była moja najkrótsza wizyta ze wszystkich :)

Ja swoją suknię kupiłam w Grandezie w Gdyni. Nowy salon z bardzo dużym wyborem sukien. Bardzo fajna atmosfera :) Spędziłam tam chyba z 2,5 h przymierzyłam z 20 sukien :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja równiez kupiłam swoją suknie w salonie Aspena w Wejherowie. Ceny do 2000 zł. Znajdzie się taka za 900, 1500, 1800 zł itd. Zalezy od modelu. Ja przed wizytą najpierw rozwiałam z włascicielką mailowo i wydała sie baaardzo sympatyczna. Gdy przyszłam do salonu, od razu wiedziała, ze to ja :D Na pierwszej wizycie kupiłam swoją suknię i mogłam ją mierzyc tyle razy ile chcę. Za swoją dałam 2000 zł :)

http://olx.pl/oferta/suknia-ta-jedna-jedyna-CID87-ID8Um1D.html?action=show&id=131641725&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55--20150211--29043353@1-20150211200347

Zapraszam dziewczyny:)

Moje dwie koleżanki kupiły swoje wymarzone suknie w Beauty w Gdańsku. Śmiałam się z Paniami, że mam tam stały rabat. Teraz czas na mój ślub i też tam się wybiorę oczywiście inne salony też odwiedzę. Poza tym w Beauty prowadzą komis i koleżanki sprzedały tam suknie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

a czy ktoś słyszał coś nt Ave Art w Gdyni?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem już po ślubie,
suknie ostatecznie kupiłam w ave art- dość oryginalny model, bardzo wygodny, byłam zadowolona w 100%
Ceny w salonie są atrakcyjne (najdroższa suknia kosztowala chyba 4tys.)
Obsługa miła, wszystko na czas i bez stresu więc przyszłym pannom młodym mogę z czystym sumieniem polecić ten salon pod warunkiem, że szukają czegoś innego niż oklepane princeski, gorsety, cekiny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (25 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...