Najgorsza obsługa w 3-city

Witam. Wybrałem się ze znajomymi obejrzeć mecz do tego \"fajnego\" lokalu. Wystrój ok natomiast reszta poniżej krytyki… Kelnerka, ... okazała mega, ale to mega chamska ... Co do kelnerki to na prośbę włączenia telewizora usłyszałem „nie mógł sam pan sobie włączyć?!”. W moim mniemaniu to ona za to bierze pieniądze i od tego jest. Pominę teksty ze strony obsługi w stylu „ja wam nie robie problemów, to wy mi tez nie róbcie”, gdy poprosiłem o otwarcie nowego rachunku na tym samym stole. Ogólnie, jakość obsługi prezentuje poziom ŻADEN!!!!!!! Naprawdę nie polecam tego lokalu gdyż popsuje on Wam cały wieczór i nastrój, i po czymś takim naprawdę nie ma się na nic ochoty. Na plus tego lokalu poza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Najgorsza obsługa w 3-city

Pub to nie restauracja. Nie chodzi o to, żeby kelnerki były usłużne jak w hiltonie, a barman nie musi być robotem do nalewania piwa. Wystarczy nie brać do siebie od razu każdego słowa i spojrzeć na to z przymrużeniem oka i odrobiną dystansu, a okaże się, że z barmanem się ekstra rozmawia, a z kelnerką można sobie pożartować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Najgorsza obsługa w 3-city

a Ty książę jesteś,ze nie możesz sobie włączyc telewizora,czy nie wiedziałeś gdzie trzeba nacisnąć?

Jeżeli masz podejście,że trzeba Cie obskakiwac (bo za to jej płacą! ),to faktycznie nie przychodz do tego lokalu,bo nikomu nie będzie przyjemnie Cie tam oglądać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1