Najgorsza randka wszechczasów

A więc idą walentynki, więc przekornie przypomniała mi się jedna jedyna internetowa randka na jaką odważyłam się wybrać. Za co do tej pory pokornie żałuję. Było to tak ekstremalne przeżycie że jak to wspominam to nie wiem czy śmiać się czy płatać ... heh, pewnie jestem sama sobie winna ale wyobraźcie sobie randkę z Kononowiczem. Tak, to była moja randka :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Desperaci ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szystko jest nieprawda, ja Krzysztof Kononowicz nigdy się z takimi łachmytami nie spotykałem.
Ja to zaraz zgłoszę na trójkę.

Złoty Szpadel dla Trojmiasto.pl za wykopanie 11-letniego tematu na główną!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pierwszą randkę najlepiej wybrać się do spokojne miejsca, które będzie sprzyjało rozmowie. W ten sposób można lepiej poznać drugą osobę.

Cześć, zastanawiam się jak inni spędzają pierwsze spotkania czyli randki ? Ja stwierdziłem, że fajnie będzie jeśli będziemy sobie zadawać pytania. Kiedy zabrakło nam pomysłów to skorzystaliśmy z tego artykułu: https://kobietamawplyw.pl/pytania-do-dziewczyny-i-chlopaka/ Pozdrawiam i czekam na Wasze historię.

facet był grubianinem więc w łóżku też bym się spodziewała takiej samej postawy
A w tej zabawie chodzi o to, by obojgu było fajnie, nie tylko jednej ze stron (z całą pewnością nie mnie)
dlatego w niektórych przypadkach lepiej liczyć tylko na siebie

Można i tak, ale we dwoje zawsze przyjemniej;)

Z nieczystymi czynami potrafię sobie sama poradzić
A buraki to nie jest to, co kociaki lubią najbardziej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Mimika czy mowa ciała nie ma znaczenia do momentu nawiązania interakcji

Właśnie do momentu nawiązania interakcji ma to największe znaczenie. Po tym co widzisz możesz ocenić, jaka ta osoba jest i czy tego szukasz. Chyba, że to odrzucasz i masz inny sposób; przechodzisz przez pub i każdej zadajesz jakieś pytanie-klucz i tak dokonujesz wstępnej selekcji?

Czy ja wiem, do nieczystych czynów?;)

Hmm, wszystko to składa się na wygląd czyli urodę, która jest podkreślana przez makijaż czy ubiór. Mimika czy mowa ciała nie ma znaczenia do momentu nawiązania interakcji, a nawet wtedy może być odbierana różnie. Mnie akurat mało obchodzi mimika, bardziej zwracam uwagę na przekaz werbalny.
Ciacho zaś może być zwyczajnie ciekawa, nie znam jej osobiście wiec nie wiem jaki ma temperament.

W momencie kiedy się odezwał. Co mi po ładnym facecie jak jego intencje okazują się nieczyste.

Miałem na myśli to, kiedy stał się taki dla Ciebie, bo jednak do samochodu wsiadłaś, a uzasadniłaś to wyglądem jego i samochodu.

>Wina urody zapewne.

To pojechałeś:D

>uroda jest czystą kwestią gustu ;)

Sama uroda i owszem, ale ona nigdy nie występuje sama, a gdy dochodzi mimika, makijaż i ubiór to wysyła się sygnał drugiej stronie, jakim typem człowieka się jest.

>świry zawsze wybierają w ich pokrętnym mniemaniu osobę która wydaje im się być słabsza

Świry nie kierują się zasadami, bo są świrami:)
Zwykli ludzie zaś często wpadają w pętlę i wzmacniają wzajemnie swoje emocje, czyli osoby spokojne uspakajają a agresywne wzbudzają agresję. Podejrzewam, że ciacho raczej pobudza niż uspokaja i równie szybko daje się pobudzić drugiej stronie. Stawiałbym też na to, że jej sposób bycia nie przyciąga spokojnych podrywaczy a ona sama nie podrywa stonowanych mężczyzn i pewnie nawet tacy jej nie pociągają. Efekt jest zatem oczywisty.

świry zawsze wybierają w ich pokrętnym mniemaniu osobę która wydaje im się być słabsza i łatwa do zdominowania
może to być dziecko, szczupła niewysoka kobieta, staruszek czy inwalida
od takich osób nie spodziewają się zaznać stanowczego, silnego oporu

uczyłam takich rzeczy na zajęciach z samoobrony

uroda jest czystą kwestią gustu ;)

Wina urody zapewne.

pewnie jak go matka po porodzie w stodole słomą wycierała
ale pewności nie mam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

i know that, bro :P
nie wiem, może ja po prostu takich chorych ludzi przyciągam :P

To burak!:D

Inne tematy z forum

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...