Najgorzej wydane pieniądze od lat czyli serwis Net-S Gdynia Starowiejska
Miałem ogromną nieprzyjemność oddać laptopa i komputer stacjonarny do serwisu Net-S w Gdyni na Starowiejskiej. Zazwyczaj sam konserwowałem swój sprzęt ale z uwagi na brak czasu (praca, treningi i studia) postanowiłem dać im swój sprzęt... 12 dni czekałem na jakikolwiek odzew co z komputerami, pomijam fakt że dodzwonić sie do nich graniczy z cudem i można najwyżej pogadać z automatem. Na laptopa czekałem ponad 2 tygodnie gdzie dowiedziałem się że koszt naprawy wynosi tyle że mógłbym kupić nowy więc nie zrobili z nim nic... za pożal sie boże "ekspertyzę" zapłaciłem 120zł... Pomyślałem troche dużo, no trudno. Dziś odebrałem komputer stacjonarny i uważam że zostałem grubo naciągnięty, ponad 3 tygodnie czekałem aby go odkurzyli i podłączyli jeden kabel, a gdy otrzymałem komputer wcale nie był odkurzony wyglądał tak samo jak go oddawałem. Sprzedawca tłumaczył sie że mają zepsutą sprężarkę... to czemu proponują tą usługę pytam ? Nikomu nie polecam tego salonu strata pieniędzy i przedpiastowskim czasu. Jak poprosiłem namiar do przełożonego, chłopak pracujący w serwisie nie chciał mi go nawet podać. Mam nadzieje że wasz pracodawca to przeczytai i sie zastanowi kogo zatrudnia..