Najlepsza cukiernia
Mieszkam niedaleko Galerii Szperk i cieszę się, że w sąsiedztwie mam najlepszą cukiernie w mieście. Jedyna cukiernia, gdzie nie wciskano mi starocia, super organizacja zamówień,zarówno w dni powszednie jak i na święta, gdy jest coś nie tak Panie zawsze wcześniej dzwonią, gdy tort przyjechał bez tabliczki mogłam liczyć na jakiś gratis.Jestem człowiekiem i rozumiem, że czasem coś nie dojedzie, nie wyżywam się za to na sprzedawcy. Sprzedawczynie zawsze coś mi doradzą, opowiedzą dokładnie o składzie ciast.Obsługa jest przesympatyczna, a z tego co widzę stojąc w kolejce ludzie są różni, Panie są cierpliwe i miłe - mi już by dawno puściły nerwy. Dziwi mnie tylko, że przy tylu klientach obsługa składa się z dwóch osób, w dodatku z tego co zauważyłam ukradkiem to Panie nie mają tam zmywarki i wszystkie filiżanki po gościach myją własnoręcznie. Dzisiaj słyszałam jak jeden Pan zwracał uwagę sprzedawczyni, aby go obsługiwała, podczas gdy ona parzyła kawy dla ludzi, którzy zamówili je wcześniej.Czasami aż żal patrzeć jak się te dziewczyny uwijają, czuję się wtedy jakbym była w Chinach.