Najlepsza karma dla kota

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie wymyślił, ale powiedział, żeby zmienić karmę. Mam jednak obawy, że on poleca karmę takiego producenta, z jakim ma umowę czy coś w tym stylu. Co byście polecili? Kotka ma trochę ponad rok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

z tego co mi wiadomo z mokra karmą nie powinno się przesadzać. Może po prostu, jak za dużo się naje tej mokrej, to wtedy wymiotuje. Mój pierwszy kot tak miał. Przede wszystkim skupiłbym się na odpowiednim stosunku ilości karmy suchej do mokrej. Po drugie oczywiście trzeba dobrać karmę do wieku kota. Najlepsze i tak są karmy weterynaryjne. Właściwie tylko takie powinny być dawane. Jest taka karma, którą ja stosuję, gdzie można dobrac też jej typ pod problemy zdrowotne zwierzaka https://vetexpert.eu/sklep/kot/karmy-weterynaryjne/ Produkowana jest przez prawdziwych miłośników zwierząt.

polecam karmę Empire, naprawdę warto, nie jest to najtańsza karma, ale za to najlepsza. kotek to doceni :)

Nie istnieje coś takiego jak najlepsza karma. Każdy kot jest inny i potrzebuje czegoś innego. No i może być tak, że nawet nie będzie chciał spróbować karmy, która według Ciebie, będzie najlepsza. Dlatego najlepiej jest szukać czegoś sposobem prób i błędów ;)

Inne tematy z forum

Szukacie rzetelnego serwisu informacyjnego? (4 odpowiedzi)

Popularny i rzetelny serwis informacyjny jako jeden z nielicznych portali w Polsce informuje na...

Własna firma (40 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...