Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku!!!

Właśnie zaliczyliśmy I rok reklamy i jesteśmy baaardzo zadowoleni! Przedmioty są ciekawe i adekwatne do kierunku, mamy doskonałe wyposażenie, a kadra jest po prostu przemiła!! Pomagają w każdej sytuacji, zawsze można się dogadać i pożartować :o) Ogólnie w szkole panuje fajna, rodzinna atmosfera, organizują nam wyjazdy, wypady do kina, na basen. Gdy znajomi opowiadają nam co się dzieje w innych szkołach to chwytamy się za głowę i mówimy CHODŹCIE DO AKADEMII!!! Serdecznie pozdrawiamy cała kadrę! Trzymajcie tak dalej!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu:

Pani Dyrektor oraz cała Kadra
dziękuja Kasieńce i Krzysiowi za umieszczenie tak pochlebnej opinii i
życzą udanych wakacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku!!!

No cóż, ja chodzę do innej szkoły i też sobie chwalę. Nie wypisuję na jej temat takich peanów wielbiących, ale jak można coś polecić, to ja polecam Progres. Fajni ludzie, fajna atmosfera. Teraz już jestem po szkole i po studiach, ale kto wie może kiedyś jeszcze wrócę na jakiś kierunek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

KOLEJNE BZDURY!!!

kolejne bzdury i kłamstwa!!!
szczerze odradzam,
Traktują uczniów i słuchacy jak śmieci!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: KOLEJNE BZDURY!!!

Ale gdzie? Bo chyba nie w progresie... Ja się tam czułam bardzo dobrze, nauczyciele super nas traktowali i przede wszystkim kierunki mają naprawdę fajne i duży wybór. Myślę, że każdy moze mieć swoje zdanie na temat jakiegoś miejsca do którego chodził.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOLEJNE BZDURY!!!

Ja nie chodziłam jeszcze do żadnej szkoły policealnej, ale zamierzam. Stwierdziłam, że jest to dobry pomysł kiedy moja koleżanka znalazła pracę właśnie po skończeniu szkoły i otrzymaniu tytuły technika. Warto w siebie inwestować i chcieć się kształcić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kolejne bzdury!!! Reklama konkurencji za darmo?

Grunt to bezinteresowna reklama progressu a szczególnie w komentarzach sasiedniej szkoły.
chodze do akakdemii jest świetnie - do progressu nie pójde bo im sie kierunki nie wiążą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: KOLEJNE BZDURY!!! REKLAMA KONKURENCJI ZA DARMO?

Przesadza Pani. Może Pani pisać do jakiej szkoły chodzi, a ja niby nie mogę tak???? Bez przesady. I nie życzę sobie oszczerstw pod moim adresem, kompletnie mnie Pani nie zna i nie wie czym się zajmuję. Trochę szacunku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kolejne bzdury!!! Reklama konkurencji za darmo?

Grunt to smozadowolenie i brak krytycyzmu ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOLEJNE BZDURY!!! REKLAMA KONKURENCJI ZA DARMO?

To juz głównie zależy od cech człowieka, szkoła jest jaka jest. Może materiały ze stronki studiowac.pl przydadzą się komus ??

Mi pomogły właśnie przy wyborze odpowiedniej szkoły ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0