Najlepsza szkoła w Trójmieście

Świetne zajęcia, miła atmosfera, dobry kontakt - polecam każdemu, kto rzeczywiście chce się nauczyć tańczyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Najlepsza szkoła w Trójmieście?

Ze smutkiem obserwuje upadek swietnosci szkoly tanca Perfect. Serce sie kroi, ale coz... Kibicuje parom tej szkoly od lat i widze, ze poziom i osiagniecia rozczarowuja. Marazm! Byc moze zajecia prowadzone sa w milej atmosferze, byc moze kontakt miedzy uczestnikami zajec jest fantastyczny, ale tym sie nie wygrywa. Potrzebna jest jeszcze intensywna praca pod okiem fachowo przygotowanych i aktywnych nauczycieli. Panie Piotrze, gdzie Pan jest, gdy wychowankowie "cienko" wypadaja na turniejach. Czy to nie wyniki wlasnie swiadcza o wielkosci szkoly? Moze pora wziac sie znowu do roboty? Kiedys podbijal Pan parkiety turniejowe, potem Pana uczniowie kontynuowali sukcesy...a dzis? Czy to juz koniec? Czy juz nic nie ma Pan do przekazania? Blagam!!! Obudz sie moja ulubiona szkolo tanca!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak obudź się Czarny!!! Kiedyś u Ciebie trenowałem przez 8 lat, od początku istnienia szkołyi tylko w tej szkoły reprezentowałem barwy, teraz to co tam się dzieje to woła o pomste do nieba. Czy dla Pana naprawde liczy się tylko kasa czy też zamiłowanie do tańca i chęć przekazania młodym tej wiedzy którą Pan posiadł? Weź sie Panie Piotrze do roboty, tak jak kiedyś z zapałem prowadziłeś treningi grupowe, niech Pan już tej szkoły bardziej nie rozmienia na drobne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam. Przez 16 lat byłem już w różnych szkołach na terenie Gdańska ale jestem i zostaje w PERFEKCIE. Czekam na otwarcie szkoły w nowym obiekcie na Szadółkach. Piotr - Działaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już jest otwarta ! Nowa sala mieści się na Jasieniu na ul. Turzycowej. Super ! Już tańczymy !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0