Najlepsza szkoła w Trójmieście!
Z całego serca dziękuję Marcinowi K z Rumi za przygotowanie mnie do egzaminu.Jest to zdecydowanie najlepszy instruktor na Świecie:)Przekazał mi wszystkie,niezbędne wskazówki oraz całą wiedzę dotyczącą prowadzenia samochodu,a każda jazda była przeprowadzona w świetnej,bardzo przyjemnej atmosferze.Dziś zdałam,dzięki Niemu egzamin kategorii B za pierwszym razem!:)Również moje podziękowania ślę na ręce Łukasza oraz Przemka,którzy także mieli wiele cierpliwości,a co najważniejsze wyeliminowali mój ogromny stres przed egzaminem.Pani Iwona Ch z biura podtrzymywała mnie do końca na duchu,nawet gdy nie wierzyłam w siebie,od pierwszego dnia gdy weszłam do Elki w Rumi,dzięki Pani Iwonie czułam,że jest to właśnie ta szkółka w której chcę się uczyć!Każdemu kto waha się i poszukuje szkółki jazdy,polecę zdecydowanie tylko i wyłącznie ELKĘ SCHOOL.Wspaniała atmosfera,cierpliwość bez granic oraz pełen profesjonalizm.Wykłady prowadzone bardzo ciekawie z P.Maćkiem w Gdyni,dzięki czemu egzamin teoretyczny staję się łatwizną:)Bardzo się cieszę,choć z drugiej strony żałuję,iż przygoda z Elką dobiegła końca.Dziękuję serdecznie wszystkim raz jeszcze.Do zobaczenia na drodze.Całusy!:) Pati:)