Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Na Przymorzu na zielonym rynku przez cały tydzień sprzedają ciuszki dużo jest po 1zł i 2zł.Można się fajnie ubrać,są też i droższe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

taaa.. kupuj w sieciówkach i wyglądaj jak wszyscy - nie dla mnie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

na zaspie jest od groma kolo etc a takze kolo 15 liceum i na pasie startowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tego już nie ma

na Słowackiego najlepszy!! przy starym przystanku Chrzanowskiego. Świetne rzeczy, a na dodatek w piątki i soboty rzeczy z wyceny 50% taniej! Super ciuchy mają!

nawet nie wiecie ile jest chemii w tych lumpach, wystarczy ze przewracacie je w koszach i wdychacie potężne dawki trujących substancji, potem dziwne kaszle, bóle i nie wiadomo skąd, omijajcie te miejsca szerokim łukiem, przecież w sieciówkach na wyprzedażach mozna kupić świetne ciuchy za niewielkie pieniądze, ostatnio w New Yorkerze był t-sirty po 5 zeta, wystarczy pochodzic i poszukać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Większość z Was ma trudności z podaniem adresu,wpisujecie jakieś nazwy sklepów nic innym nie mówiące albo zwyczajne bla,bla,bla a gdzie konkretnie miejscowośc i ulica?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie interesuje mnie to ,te smrody..przeciez to stare straszne lumpy ohyda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

najlepiej nigdzie.

Nigdy nic nie kipiłem w lumpie i moja żona też!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Kochani! A wiecie może gdzie można dorwać jakieś przyzwoite MĘSKIE ciuchy takie dla szczuplejszych osób w rozmiarach S, M. Najlepiej Gdańsk

Polecam Modny Ciuszek w Gdyni przy Wielkopolskiej. Sporo niedrogich i markowych ciuchów. Ostatnio babka miała włoskie topowe ciuchy.

Polecam sklepik we Wrzeszczu przy ul. Słowackiego znajduje sie w tym samym budynku co Balta, na szczycie budynku po schodach na dół się schodzi. Duży wybór mają, a ze starszą panią przy kasie zawsze można ponegocjować ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam "lepiej się ubierz" na Ogarnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gRUNWALDZKA koło ul Jesionowej przy sklepie Lego - Nawet jest ta sama pani sprzedawczyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

juz tam nie ma;-) zlikwidowane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobry lumpeks jest na Żabiance tzn przy przystanku tramwajowym gospody. Ostatnio jak tam byłam kupiłam 4 mega fajne ciuchy każdy po 10zł za sztukę. nazywa sie chyba fenixo tam zajżeć czy jakoś tak. warto tam zajść.

W Nowym Dworze Gdańskim (Dąbrowskiego 1) otworzyli komis, jest tam wszystko począwszy od odzieży używanej po nową i firmową w bardzo niskich cenach :) poza tym mają dużo innych fajnych rzeczy, wózki dziecięce, foteliki, zabawki dla dzieci, wszystko w jednym miejscu, a do tego jeżeli ktoś ma fajne ciuchy w domu, nie zniszczone lub nietrafione prezenty to można tam wstawić i zawsze parę groszy zarobić :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stylownia ostatnio bardzo się popsuła, w zasadzie zostały tylko dość wysokie ceny...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już tego lumpka nie ma, babka chyba splajtowała :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierunek skm zaspa jak na byla jape sie jechalo.od ulicy widac ich bilbord z duza jaszczurka Cameleona.Dzis bylam piekne buty ze skory nowe kupilam na szpilce i 2koszule John Paula. icalvina.Fakt towar bardzo dobry.Tyle ze ja musze schudnac do ciuszkow ;)pozdrawiam.a obok jest duzy kosciol z korona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Dobry szampon na łupież (45 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (89 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (5 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...