Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Oj naiwna, naiwna , to chinskie podróbki.Odkryłam nowy sklep na Wójta Radkiego w Gdyni ceny ok 5 zł za sztuke.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autoreklama? Marleno napisz poprostu, ze polecasz swój lumpeks i tyle. Bo takie owijanie w bawełne, że jesteś klientką i piszesz wypowiedz na kilka wierszy mnie nie przekonuje, a wręcz zniechęca
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem jednym z najlepszych secondhand'ów jest Cytrynka Fashion ( http://www.cytrynkafashion.pl lub http://www.facebook.pl ) Na prawdę mega modne ciuchy za śmiesznie niskie pieniądze. Na pewno nie należy do lumpeksów gdzie za bluzkę trzeba zapłacić 30zł i więcej. Ceny już od 1zł! Wyselekcjonowany, angielski towar z najwyższej półki! TYLKO znane firmy sieciowe jak i te z wyższej półki LV, Gucci, Armani etc. Można kupować online ( wyżej podana strona sklepu i fecebooka przez którego też można kupować) lub w sklepie stacjonarnym, który mieści się w Gdyni na ul. Morskiej 37! SZCZERZE POLECAM miłośniczkom/miłośnikom modnego, oryginalnego i przede wszystkim również taniego ubierania! Dostępne są ubrania damskie, męskie, dziecięce, obuwie, torby i dodatki, zabawki, bielizna itp. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Fajny jest też w Gdyni na chylońskiej to już cisowa w takim pawilonie z przejściem. Pod administracją spółdzielni. Czysty i pachnący,ceny umiarkowane. Dostawy mają w poniedziałki a przeceny już od czwartku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ją znalazł w pruszczu gdańskim na chopina sklep nazywa się Dora ciuchy fajne i personel super

Moja Droga muszę ci powiedzieć, że w Lumpie mogą się przydarzyć również miłe niespodzianki. Moja babcia częsta klientka lumpów, kupiła sobie spodnie letnie. Włożyła je do szafy, czyściutkie, wyprane aby tam poczekały na odpowiednią porę roku. Jakież było jej zdziwienie na spacerze gdy odpięła malutki zameczek a tam w malutkiej kieszonce "siedział" złoty łańcuszek z wisiorkiem, serduszkiem, również złotym. :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest tam znowu lumpek.

Już jest tam otwarty.

Na starowiejskiej jest superowy! Znalazłam tam oryginalna bluze adidasa taka modniutką, świetna i za 8 zł! Teraz próbuje sił w konkursie PH Matarnia, żeby zgarnąć z koleżankami 3000 zł na zakupy ciuszkowe, juz nie bede musiala po lumpach chodzić :D Na fejsie ich znajdziecie wiecej info :))

Nowy sklep w Oliwie ... Lumpek, ciuchy z USA (wycenione ) fajna mila obsluga, nie smierdzi i bardzo fajne ceny (miejmy nadzieje ze nie tylko na poczatku) ;)
sklep jest troche schowany, ale jak komus zalezy to znajdzie
adres z ulotki to Opata Jacka Rybińskiego 24/5 ... z tego co wiem wczesniej byl tam inny lumpeks

Dziewczyny organizujemy taką domową wymianę/wyprzedaż w Redzie na osiedlu Semeko, jeśli się uda to zapraszamy do nas można tanio nabyć fajne rzeczy.

http://forum.trojmiasto.pl/WIETRZENIE-SZAFY-Reda-t516983,1,51.html

Pozytywna a można informację jakiego dnia najlepiej pojechac kiedy jest jakis wybór. I jak z cenami czy na wage czy wycena.

Śląskiej w Gdyni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

w centrum na śląskiej jest tez ciekawy lumpik
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja Polecam Wejherowo ) fajny lumpek jest na Wałowej - super ciuszki dziecięce - największy wybór w Wejherowie ... tam są 2 koło siebie ale ten z różowym banerami jest świetny ..

Fajny lumpeksik na wage- Gdańsk Kaletnicza obok przychodni i niskie ceny, polecam:)

https://www.facebook.com/WieszakSkarbowButik

tu jest link do wieszaka

na jasieniu na jakiej ulicy?

tez mnie to zawsze wkurza, ze ekspedientki dra mordy do siebie przez caly sklep i czlowiek nie czyje sie tam zbyt swobodnie!!!!

w Gdańsku na Jasieniu otworzyli fajny i tani ciucholand,można coś wybrać dla siebie

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...