Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Jesteście nienormalni. Zawsze mnie ciekawiło, wy bieliznę tez nosicie z lumpeksu? Czy kupiłabyś bieliznę w lumpeksie skoro nosisz rzeczy z lumpeksu, nie wiadomo po kim?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 220

Zdecydowanie Stylownia ;) i zaraz obok lumpek na wagę też perełki można dopaśc :) W Zuzie też raz w czas coś ciekawego i w tym lumpie koło miasta aniołów ;) Polecam wybrac się do centrum i pospacerowac od hali targowej do nowych ogrodów ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia ul Morska obok Kauflandu - polecam serdecznie , jako przyszła wizażystka uwielbiam tam kupować ciuchy , bardzo ładne , zadbane, miła obsługa :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

był świetny we wrzeszczu jak sie idzie oid dworca w strone manhatanu po prawej stronie wiem że te panie się przeniosły może ktoś wie gdzie
tam były super ciuszki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...