Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Znalazłam niedawno bardzo fajny lumpek z angielską odzieżą na Karwinach w Gdyni. Ceny umiarkowane, ciuszki firmowe, fajne akcje dla klientów i miły zapach :) Mają bardzo duży wybór również dla dzieci. Chwaszczyńska obok poczty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

eko ciuch na cieszynskiego tam zawsze sa fajne meskie zeczy duzo osob o nim nie wie bo jest w piwnicy od strony parkingu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pojawiły się jakieś nowe, fajne lumpki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale tam ciuchy wisza dopoki sie nie sprzedadza, te nowe ida w jeden dzien a reszta (ta gorsza reszta) lezy az ktos sie nad nimi ulituje

nie jestem wcale taka pewna jak dla mnie to tam smierdzi i obsluga traktuje cie jak bym tam przyszla za kare a w sobote juz nic tam nie ma bo co lepsze to juz schowane i nawet do przymierzalni w sobote nie mozna wejsc nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

za 5zł, ale jakieś nieciekawe ;/
widziałam ostatnio w Gdyni- jakaś włoska odzież używana na Starowiejskiej przy Dworcu. Czy był już tam ktoś?

A ja znalazłam na Górnej Oruni na Krzemowej.Obok kościoła stoi mały różowawy domek i nazywa się Stylownia.Bomba.Naprawdę super ciuszki i nie są drogie,a poza tym fajne szkło,świece itp.Takie dodatki upiększające do domu i wystrój bardzo fajny.Nie czuje się,że jest się w lumpku tylko fajnym stylowym sklepie.Obsługa na 6 z plusem.Bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ja powiem jaki mamy w Osowie na Kielnieńskiej wieszak skarbów fajna markowa i elegancka odzież oraz na Barniewickiej taki duzy w soboty duuuzo asortymenty po 5 zł:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty nie kupuj

Bardzo fajny lumpeks jest w Gdańsku, a dokładniej na Morenie. Na ulicy Arctowskiego. Jadąc np. 127 z Przymorza wysiada się na Piecewskiej, idzie prosto i lumpeks dokładnie przed Tobą. W tym budynku co jest lumpeks obok jest apteka, a z boku biedronka.

Są tam naprawdę bardzo fajne rzeczy. Np. z New Looka, Primarka, H&M (takie perełki są na dziale "wycenionym"), ale jest też "dział" z odzieżą na wagę :)
Mam nadzieję, że pomogłam i pozdrawiam :)

Ja ostatnio znalazłam lumpa na Oruni Dolnej ul.Podmiejska . Fajne i tanie ciuchy bodajże jest już od 2 miesięcy

Już nie ma tego lumpka -niestety .

Krzysia ,zazwyczaj tak jest. Ktoś chce "zabłysnąć" lub rozszerzyć ilość klientów. Tak samo było z Kameleonem na Jana Pawła II.
Już nie istnieje.
'Bardzo dobry lumpek jest przy Zielonym Rynku na Przymorzu ,pod Biedronką na Czerwonym Dworze.
Najlepszy dla mnie Fuks na Żwirki i Wigury ,oraz Tani Armanii obok

"Zośka" czy "MUST HAVE" ???

http://forum.trojmiasto.pl/Fajny-lumpeks-na-Morenie-t478791,5,3.html

Troszkę szkoda, że taka nachalna reklama. Sama z racji tego, że prowadzę bloga o lumpkach dostałam od Was 3 maile w odstępie kilku dni! Dajcie na luz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niedawno się otworzył. DAP SHOP w Gdyni przy ulicy Starowiejskiej 14. Bardzo ładny towar. Polecam!

Ona sie zlikwidowała, miał tam być ktos inny ale dalej jest puste.

Ja jeszcze polecam w Gdyni na cisowie przy biedronce, tam mają duzy wybór z cenami i są praktycznie nowe za nieduże pieniązki, a czasem można coś znaleść na wagowym dziale. udalo mi się tam skompletować niezłą kolekcję żałobną.

Ja polecam siec Qupse, w Gdansku jedynie na Chelmie( Chalubinskiego), a reszta w Zukowie, Kartuzach i Kosciezynie.teraz maja fanpage
https://www.facebook.com/qupsesklep

Byłam w Cameleonie pare razy-owszem są rzeczy fajne,firmowe ale wycenione od 50 zł w gore,a tanie rzeczy to takie babcine szmaty.Jak dla mnie jak na lumpa to drogo,są tansze lumpy z firmowymi ubraniami!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli podczas wakacyjnych podróży będziecie w okolicach Pucka, to polecam mały sklepik schowany w podwórku an ulicy 10 lutego. To chyba jeden z niewielu lumpeksów gdzie większość ciuszków jest na wagę a ceny w dzień dostawy (w soboty i poniedziałki) to ok 16 zł za kilo. Może nie jest tam najładniej ale naprawdę za grosze można znaleźć dla siebie markowe cudeńka, moja mała córeczka też ma stamtąd super ubranka. W dodatku sprzedawczyni - pani Emila nie pozwoli nikomu kupić czegoś, w czym się źle wygląda. Naprawdę sprawdzone! Więc jeśli lubicie grzebać w ciuchach to naprawdę polecam.
Jeśli chodzi o Gdynię to parę razy robiłam zakupy na Placu Górnośląskim i również polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewuchy Ja mieszkam w pruszczu gd.i takze jestem zwolenniczka lumpeksow,i moge Wam podpowiedziec ze jest tutaj taki lumpeksik nazywa sie Szwajcarska odziez ale naprawde ceny niezle.
glownego pruszcz trzeba tylko wysiasc przy biedronce i isc deptakiem prawie na koniec po prawej stronie on jest a po lewej konkurencja:)ale tam nie wchodze bo lumpy beznadziejne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....