Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Znalazłam niedawno bardzo fajny lumpek z angielską odzieżą na Karwinach w Gdyni. Ceny umiarkowane, ciuszki firmowe, fajne akcje dla klientów i miły zapach :) Mają bardzo duży wybór również dla dzieci. Chwaszczyńska obok poczty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

eko ciuch na cieszynskiego tam zawsze sa fajne meskie zeczy duzo osob o nim nie wie bo jest w piwnicy od strony parkingu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pojawiły się jakieś nowe, fajne lumpki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale tam ciuchy wisza dopoki sie nie sprzedadza, te nowe ida w jeden dzien a reszta (ta gorsza reszta) lezy az ktos sie nad nimi ulituje

nie jestem wcale taka pewna jak dla mnie to tam smierdzi i obsluga traktuje cie jak bym tam przyszla za kare a w sobote juz nic tam nie ma bo co lepsze to juz schowane i nawet do przymierzalni w sobote nie mozna wejsc nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

za 5zł, ale jakieś nieciekawe ;/
widziałam ostatnio w Gdyni- jakaś włoska odzież używana na Starowiejskiej przy Dworcu. Czy był już tam ktoś?

A ja znalazłam na Górnej Oruni na Krzemowej.Obok kościoła stoi mały różowawy domek i nazywa się Stylownia.Bomba.Naprawdę super ciuszki i nie są drogie,a poza tym fajne szkło,świece itp.Takie dodatki upiększające do domu i wystrój bardzo fajny.Nie czuje się,że jest się w lumpku tylko fajnym stylowym sklepie.Obsługa na 6 z plusem.Bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ja powiem jaki mamy w Osowie na Kielnieńskiej wieszak skarbów fajna markowa i elegancka odzież oraz na Barniewickiej taki duzy w soboty duuuzo asortymenty po 5 zł:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty nie kupuj

Bardzo fajny lumpeks jest w Gdańsku, a dokładniej na Morenie. Na ulicy Arctowskiego. Jadąc np. 127 z Przymorza wysiada się na Piecewskiej, idzie prosto i lumpeks dokładnie przed Tobą. W tym budynku co jest lumpeks obok jest apteka, a z boku biedronka.

Są tam naprawdę bardzo fajne rzeczy. Np. z New Looka, Primarka, H&M (takie perełki są na dziale "wycenionym"), ale jest też "dział" z odzieżą na wagę :)
Mam nadzieję, że pomogłam i pozdrawiam :)

Ja ostatnio znalazłam lumpa na Oruni Dolnej ul.Podmiejska . Fajne i tanie ciuchy bodajże jest już od 2 miesięcy

Już nie ma tego lumpka -niestety .

Krzysia ,zazwyczaj tak jest. Ktoś chce "zabłysnąć" lub rozszerzyć ilość klientów. Tak samo było z Kameleonem na Jana Pawła II.
Już nie istnieje.
'Bardzo dobry lumpek jest przy Zielonym Rynku na Przymorzu ,pod Biedronką na Czerwonym Dworze.
Najlepszy dla mnie Fuks na Żwirki i Wigury ,oraz Tani Armanii obok

"Zośka" czy "MUST HAVE" ???

http://forum.trojmiasto.pl/Fajny-lumpeks-na-Morenie-t478791,5,3.html

Troszkę szkoda, że taka nachalna reklama. Sama z racji tego, że prowadzę bloga o lumpkach dostałam od Was 3 maile w odstępie kilku dni! Dajcie na luz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niedawno się otworzył. DAP SHOP w Gdyni przy ulicy Starowiejskiej 14. Bardzo ładny towar. Polecam!

Ona sie zlikwidowała, miał tam być ktos inny ale dalej jest puste.

Ja jeszcze polecam w Gdyni na cisowie przy biedronce, tam mają duzy wybór z cenami i są praktycznie nowe za nieduże pieniązki, a czasem można coś znaleść na wagowym dziale. udalo mi się tam skompletować niezłą kolekcję żałobną.

Ja polecam siec Qupse, w Gdansku jedynie na Chelmie( Chalubinskiego), a reszta w Zukowie, Kartuzach i Kosciezynie.teraz maja fanpage
https://www.facebook.com/qupsesklep

Byłam w Cameleonie pare razy-owszem są rzeczy fajne,firmowe ale wycenione od 50 zł w gore,a tanie rzeczy to takie babcine szmaty.Jak dla mnie jak na lumpa to drogo,są tansze lumpy z firmowymi ubraniami!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli podczas wakacyjnych podróży będziecie w okolicach Pucka, to polecam mały sklepik schowany w podwórku an ulicy 10 lutego. To chyba jeden z niewielu lumpeksów gdzie większość ciuszków jest na wagę a ceny w dzień dostawy (w soboty i poniedziałki) to ok 16 zł za kilo. Może nie jest tam najładniej ale naprawdę za grosze można znaleźć dla siebie markowe cudeńka, moja mała córeczka też ma stamtąd super ubranka. W dodatku sprzedawczyni - pani Emila nie pozwoli nikomu kupić czegoś, w czym się źle wygląda. Naprawdę sprawdzone! Więc jeśli lubicie grzebać w ciuchach to naprawdę polecam.
Jeśli chodzi o Gdynię to parę razy robiłam zakupy na Placu Górnośląskim i również polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewuchy Ja mieszkam w pruszczu gd.i takze jestem zwolenniczka lumpeksow,i moge Wam podpowiedziec ze jest tutaj taki lumpeksik nazywa sie Szwajcarska odziez ale naprawde ceny niezle.
glownego pruszcz trzeba tylko wysiasc przy biedronce i isc deptakiem prawie na koniec po prawej stronie on jest a po lewej konkurencja:)ale tam nie wchodze bo lumpy beznadziejne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....