Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!
~Justyna Zajączkowska
(12 lat temu)
Ja dla mojego synka (7 mies ciąży) zbieram "wyprawke" i byłam tam w lumpku koło miasta aniołów (CTO centrum taniej odzieży) taki lumpek sieciówka wiem ze są też koło manhatanu. To oczy mi z orbit wyszły jakiej jakości mają ciuszki i na ile je wyceniają.... Niesamowicie drogo za jedne body dzecięce lekko stargane metka krzyczała 11 złotych ;/ W sklepie na wagę na ul. grobla 4 jest mały lumpek i mają na wage dziś za 11,80 kupiłam 3 koszulki, 2 czapeczki , 6 body, 2 śpiochy :D cena 19 zł za kg! Towar czysty jest w czym wybierać. Ale to co mi się podobało to że jest tam czysto i miło :P A zaznaczę że coraz mniej jest lumpków na wage gdzie za grosze można się ubrać. Chodzię tam co piątek i zawsze coś upatrzę. Do tego niektóre ubranka są takich marek jak mexx , george, h&m tesco F&F gap baby, chicco (czapeczka) marks and spencer (body) i disney (spodenki i koszuki) ale to metki z ubranek które ja tam osobiście kupiłam dla mojego maluszka. ja jestem zadowolona. Z góry byłabym wdzieczna gdyby któraś z was też podzieliła się wiedzą jeśli wie gdzie są jeszcze ciuszki na wage w gdańsku
4
1