Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Ja kiedyś zobaczyłam żywego karalucha w piekarni. Jednak z tego powodu nie przestałam ich odwiedzać i jeść chleba.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchajcie piszcie gdzie jest lumpeks jak ktos nie jest z Trojmiasto to nie wei czy macie na mysli Gdansk Oliwe czy Sopot :-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bede za niedługo w gdansku Oliwie na urlopie to napewno tam zajrze.....

Kooooooooobieto! ujawnij w którym to jest miejscu! czy gdzieś w tym fyrtlu , gdzie jest Krokodyl (pizzeria)??? czy dalej w kierunku morza np: koło KFC?
please please please
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tam chodze do Cameleona.. i obsluga super.. dziewczyny sa przemile.. nie fisiuja.. ;/ fajne firmy.. ja zarąbiste mam spodnie calvina .. dla partnera mam jopa.. :Di cena tez super za nie.. i dla dziecka tez fajne dorwalam jestem bardzo zadowolona ..:)))) polecam ..
Cameleon Zaspa ul Jana Pawłwa 2/2
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

niewiem gdzie sie przeniosly ale ciuszki dorwalam zarąbiste na zaspie na ul Jana Pawla 2/2 CAMELEON.. tam to dopiero PEREŁKI!!!! :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A znam, byłam tam! Bardzo fajne rzeczy za rozsądne ceny. Warto zajrzeć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, przez buty sie wchodzi. w sumie od niedawna sa, ale maja fajne ciuszki, sporo metek i dzieciecych tez troche jest. dla dzieci kącik z kredkami wiec mogą się chociaż chwilę zająć. ceny niziutkie :) dostawy w soboty maja a w pt -30%.

Ja noszę bieliznę z lumpa :D nowe majtki musiałabym kupować na straganach, z koszy za 1 zł, a są tragiczne! Więc kupuję w lumpach z D&G, nawet victoria secret, triumph. Pięknie można się stroić nawet na bezrobociu :D I jestem zdrowa jak ryba.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bardzo lubię fuksa obok lotni na zaspie i fuksa na przymorzu, obok komisariatu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak bo to sieciówka są w gdańsku, gdyni, pruszczu gdańskim jest 1 właściciel ;)

nie każdego stać na drogie ubrania. Ja kupuje w lumpku spdnie, koszulki, bluzki i ubranka dziecięce i za grosze. Ale nie kupuje co wpadnie w ręce a tzw perełki które bardzo mi się spodobają. Prawdą jest to że często można natrafić na markowe ubrania i w super jakości prawie jak nowe. Za rozsądną cenę. Kupuje tam i się tego nie wstydzę bo chodze czysto i schludnie. Poza tym mam w domu pralkę i żelazko i dbam o odziez. A jak się komuś to nie podoba to niech nie krytykuje ludzi którzy kupują albo bo lubią albo bo nie mają mega kasy na nowe ciuchy ;)
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dla mojego synka (7 mies ciąży) zbieram "wyprawke" i byłam tam w lumpku koło miasta aniołów (CTO centrum taniej odzieży) taki lumpek sieciówka wiem ze są też koło manhatanu. To oczy mi z orbit wyszły jakiej jakości mają ciuszki i na ile je wyceniają.... Niesamowicie drogo za jedne body dzecięce lekko stargane metka krzyczała 11 złotych ;/ W sklepie na wagę na ul. grobla 4 jest mały lumpek i mają na wage dziś za 11,80 kupiłam 3 koszulki, 2 czapeczki , 6 body, 2 śpiochy :D cena 19 zł za kg! Towar czysty jest w czym wybierać. Ale to co mi się podobało to że jest tam czysto i miło :P A zaznaczę że coraz mniej jest lumpków na wage gdzie za grosze można się ubrać. Chodzię tam co piątek i zawsze coś upatrzę. Do tego niektóre ubranka są takich marek jak mexx , george, h&m tesco F&F gap baby, chicco (czapeczka) marks and spencer (body) i disney (spodenki i koszuki) ale to metki z ubranek które ja tam osobiście kupiłam dla mojego maluszka. ja jestem zadowolona. Z góry byłabym wdzieczna gdyby któraś z was też podzieliła się wiedzą jeśli wie gdzie są jeszcze ciuszki na wage w gdańsku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzi o skandynawską odzież na wagę ten lumpek co był na partyzantów? Taki z niebieskimi naklejkami na oknach? Wiem że są w Pile ale ciekawe czy wrócą do gdańska. Mieli odzież w dobrej cenie, kiedyś rozmawiałam z miłą tam sprzedawczynią. Która mówiła że mają tylko czysty towar a podarte, poplamione, czy zapocone ubrania to sprzedają tylko jako czyściwo, na wieszakach zawsze były tylko czyściutke ubranka. Ech dużo tam ciuszków kupiłam w super cenach i z modnymi metkami. No i na wagę co wychodzi nieporównanie taniej z tą wycenioną... :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja byłam ostatnio w nowym sklepie Pełna Szafa w Gdansku Oliwie. Kupiłam sobie super spodnie jak nowe i zapłaciłam 20pln!!! Maja duzo ładnych ubrańc Miła obsługa i przytulnie w środku. Sklep jest koło starego rynku na Rybinskiego przy wbk. Na pewno tam jeszcze wróce a Wam polecam drogie Panie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kasia - koło dawnego sklepu firmowego/kawiarni Maćkowy? jak jest ciąg sklepów ustawiony bokiem do ulicy? a przodem do ulicy właśnie jakaś budka z kurczakami/hamburgerami, budka z pieczywem i warzywniak?

tu na zdjęciu tak jak czerwona strzałka (kobieta idzie w tamtą stronę)? zdjęcie z google maps ;) http://zapodaj.net/images/a8dcc662478e7.jpg

znalazłam teraz nowy na kołobrzeskiej chyba 48 koło takiego warzywniaka i budki z kurczakami na przeciwko szkoły w końcu z normalnymi cenami NA WAGE pon,dostawa w sobote wyprzedaż 10 zł za kg!!!! bo inni to już zgłupieli z tymi cenami, a tam mają dużo butów i markowe sweterki, na szczęście nie ma tam jeszcze za dużo ludzi i jest w czym wybierać, znalazłam tam zaisty sweterek BURBEREGO łiiiii :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też często kupuję w lumpeksach i można tam znaleźć fajne ciuchy za grosze, ale zaskoczyły mnie ostatnio te torebki z kuponami w sklepch, zrobiłam zakupy na hali na święta 50 % taniej i za nowe ciuchy zapłaciłam tak jak w ciucholandzie

Zapraszamy na DARMOWE warsztaty makijażu w Gdynii 12.12.2012 lub w Lęborku 13.12.2012 o godzinie 16;30:) Zainteresowana odpisz na priv!
Zbliżają się święta, potrzebujesz pracy by dorobic na prezenty rodzinie? Praca nie kolidująca z nauką lub inną pracą, dla osób w każdym wieku. Gwarantowane wysokie zarobki w miłym zespole.
MOŻLIWOŚĆ STANOWISK DO WYBORU:
1.Asystentki, pomoc przy organizowaniu pokazów makijażu.
2. Rekrutacja, przeprowadzanie rozmów kwalifikacyjnych.
Jeśli jesteś zainteresowany/a zadzwoń lub wyślij SMSa o treści PRACA , pod nr 607876534
Pozdrawiam Monika

..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

to potwierdzam, że mozna coś znaleśc, mi się udało w kurtce zimowej wyjąć skipassa i 12 euro,
ja mam dobry lumpeks w chyloni w pawilonach na Kcyńskiej/Chylońskiej, tam ubrania są porządne w soboty 30% taniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (98 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...