Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Ja kiedyś zobaczyłam żywego karalucha w piekarni. Jednak z tego powodu nie przestałam ich odwiedzać i jeść chleba.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchajcie piszcie gdzie jest lumpeks jak ktos nie jest z Trojmiasto to nie wei czy macie na mysli Gdansk Oliwe czy Sopot :-))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bede za niedługo w gdansku Oliwie na urlopie to napewno tam zajrze.....

Kooooooooobieto! ujawnij w którym to jest miejscu! czy gdzieś w tym fyrtlu , gdzie jest Krokodyl (pizzeria)??? czy dalej w kierunku morza np: koło KFC?
please please please
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tam chodze do Cameleona.. i obsluga super.. dziewczyny sa przemile.. nie fisiuja.. ;/ fajne firmy.. ja zarąbiste mam spodnie calvina .. dla partnera mam jopa.. :Di cena tez super za nie.. i dla dziecka tez fajne dorwalam jestem bardzo zadowolona ..:)))) polecam ..
Cameleon Zaspa ul Jana Pawłwa 2/2
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

niewiem gdzie sie przeniosly ale ciuszki dorwalam zarąbiste na zaspie na ul Jana Pawla 2/2 CAMELEON.. tam to dopiero PEREŁKI!!!! :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A znam, byłam tam! Bardzo fajne rzeczy za rozsądne ceny. Warto zajrzeć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ostatnio byłam w ciuszku w chylonii przy rynku, konkretniej przy zejsciu na skm. troche malo widoczny, bo jest na pierwszym pietrze, przez buty sie wchodzi. w sumie od niedawna sa, ale maja fajne ciuszki, sporo metek i dzieciecych tez troche jest. dla dzieci kącik z kredkami wiec mogą się chociaż chwilę zająć. ceny niziutkie :) dostawy w soboty maja a w pt -30%.

Ja noszę bieliznę z lumpa :D nowe majtki musiałabym kupować na straganach, z koszy za 1 zł, a są tragiczne! Więc kupuję w lumpach z D&G, nawet victoria secret, triumph. Pięknie można się stroić nawet na bezrobociu :D I jestem zdrowa jak ryba.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bardzo lubię fuksa obok lotni na zaspie i fuksa na przymorzu, obok komisariatu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak bo to sieciówka są w gdańsku, gdyni, pruszczu gdańskim jest 1 właściciel ;)

nie każdego stać na drogie ubrania. Ja kupuje w lumpku spdnie, koszulki, bluzki i ubranka dziecięce i za grosze. Ale nie kupuje co wpadnie w ręce a tzw perełki które bardzo mi się spodobają. Prawdą jest to że często można natrafić na markowe ubrania i w super jakości prawie jak nowe. Za rozsądną cenę. Kupuje tam i się tego nie wstydzę bo chodze czysto i schludnie. Poza tym mam w domu pralkę i żelazko i dbam o odziez. A jak się komuś to nie podoba to niech nie krytykuje ludzi którzy kupują albo bo lubią albo bo nie mają mega kasy na nowe ciuchy ;)
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dla mojego synka (7 mies ciąży) zbieram "wyprawke" i byłam tam w lumpku koło miasta aniołów (CTO centrum taniej odzieży) taki lumpek sieciówka wiem ze są też koło manhatanu. To oczy mi z orbit wyszły jakiej jakości mają ciuszki i na ile je wyceniają.... Niesamowicie drogo za jedne body dzecięce lekko stargane metka krzyczała 11 złotych ;/ W sklepie na wagę na ul. grobla 4 jest mały lumpek i mają na wage dziś za 11,80 kupiłam 3 koszulki, 2 czapeczki , 6 body, 2 śpiochy :D cena 19 zł za kg! Towar czysty jest w czym wybierać. Ale to co mi się podobało to że jest tam czysto i miło :P A zaznaczę że coraz mniej jest lumpków na wage gdzie za grosze można się ubrać. Chodzię tam co piątek i zawsze coś upatrzę. Do tego niektóre ubranka są takich marek jak mexx , george, h&m tesco F&F gap baby, chicco (czapeczka) marks and spencer (body) i disney (spodenki i koszuki) ale to metki z ubranek które ja tam osobiście kupiłam dla mojego maluszka. ja jestem zadowolona. Z góry byłabym wdzieczna gdyby któraś z was też podzieliła się wiedzą jeśli wie gdzie są jeszcze ciuszki na wage w gdańsku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chodzi o skandynawską odzież na wagę ten lumpek co był na partyzantów? Taki z niebieskimi naklejkami na oknach? Wiem że są w Pile ale ciekawe czy wrócą do gdańska. Mieli odzież w dobrej cenie, kiedyś rozmawiałam z miłą tam sprzedawczynią. Która mówiła że mają tylko czysty towar a podarte, poplamione, czy zapocone ubrania to sprzedają tylko jako czyściwo, na wieszakach zawsze były tylko czyściutke ubranka. Ech dużo tam ciuszków kupiłam w super cenach i z modnymi metkami. No i na wagę co wychodzi nieporównanie taniej z tą wycenioną... :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja byłam ostatnio w nowym sklepie Pełna Szafa w Gdansku Oliwie. Kupiłam sobie super spodnie jak nowe i zapłaciłam 20pln!!! Maja duzo ładnych ubrańc Miła obsługa i przytulnie w środku. Sklep jest koło starego rynku na Rybinskiego przy wbk. Na pewno tam jeszcze wróce a Wam polecam drogie Panie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kasia - koło dawnego sklepu firmowego/kawiarni Maćkowy? jak jest ciąg sklepów ustawiony bokiem do ulicy? a przodem do ulicy właśnie jakaś budka z kurczakami/hamburgerami, budka z pieczywem i warzywniak?

tu na zdjęciu tak jak czerwona strzałka (kobieta idzie w tamtą stronę)? zdjęcie z google maps ;) http://zapodaj.net/images/a8dcc662478e7.jpg

znalazłam teraz nowy na kołobrzeskiej chyba 48 koło takiego warzywniaka i budki z kurczakami na przeciwko szkoły w końcu z normalnymi cenami NA WAGE pon,dostawa w sobote wyprzedaż 10 zł za kg!!!! bo inni to już zgłupieli z tymi cenami, a tam mają dużo butów i markowe sweterki, na szczęście nie ma tam jeszcze za dużo ludzi i jest w czym wybierać, znalazłam tam zaisty sweterek BURBEREGO łiiiii :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też często kupuję w lumpeksach i można tam znaleźć fajne ciuchy za grosze, ale zaskoczyły mnie ostatnio te torebki z kuponami w sklepch, zrobiłam zakupy na hali na święta 50 % taniej i za nowe ciuchy zapłaciłam tak jak w ciucholandzie

Zapraszamy na DARMOWE warsztaty makijażu w Gdynii 12.12.2012 lub w Lęborku 13.12.2012 o godzinie 16;30:) Zainteresowana odpisz na priv!
Zbliżają się święta, potrzebujesz pracy by dorobic na prezenty rodzinie? Praca nie kolidująca z nauką lub inną pracą, dla osób w każdym wieku. Gwarantowane wysokie zarobki w miłym zespole.
MOŻLIWOŚĆ STANOWISK DO WYBORU:
1.Asystentki, pomoc przy organizowaniu pokazów makijażu.
2. Rekrutacja, przeprowadzanie rozmów kwalifikacyjnych.
Jeśli jesteś zainteresowany/a zadzwoń lub wyślij SMSa o treści PRACA , pod nr 607876534
Pozdrawiam Monika

..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

to potwierdzam, że mozna coś znaleśc, mi się udało w kurtce zimowej wyjąć skipassa i 12 euro,
ja mam dobry lumpeks w chyloni w pawilonach na Kcyńskiej/Chylońskiej, tam ubrania są porządne w soboty 30% taniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...