Najlepszy klub studencki w trójmieście
Odwiedzam Kwadrat dosyć regularnie ;) czasami bywam w innych klubach i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jest to najlepszy klub studencki.Wielu zarzuca że muszą stać w kolejkach do klubu,ale stoją wytrwale co świadczy tylko o tym że warto trochę pocierpieć niewygody.Niektórzy wieszają psy na ochronie, że chamscy,że koksiarze i debile ale nie widziałem sytuacji żeby ktoś kto zachowywał się kulturalnie spotkał się z jakąś agresją czy chamskimi odzywkami z ich strony.Nie zapominajmy że to dzięki nim kwadrat jest jednym z najbezpieczniejszych klubów jeśli nie najbezpieczniejszym.Szkoda że tylko te pseudo ofiary piszą komentarze a nie napisze nikt komu ochrona uratowała tyłek przed pobiciem.Tyle jeśli chodzi o bramkę bo jeszcze mi ktoś zarzuci że jestem bramkarzem.O klimacie w klubie nie ma co dużo pisać jest poprostu świetny, dobra muza w połączeniu z niezłym oświetleniem i roztańczonym towarzystwem tworzą niezły koktajl imprezowy.O tym właśnie świadczą tłumy ludzi przed klubem.Pamiętać też trzeba o świetnej ekipie na barze.Dzięki nim się zresetujesz za nie duże pieniądze.Wiem że to brzmi jak cukrowanie kwadratowej ale taka jest prawda.Ja wybrałem na swoją imprezownię.Polecam