Wow! To co działo się na naszym weselu jest nie do opisania! Bawiliśmy się prawie do7 rano, nogi odmawiały posłuszeństwa ale Dj Marcin tak rozgrzewal parkiet, że zal było z niego schodzić. Niesamowicie potrafi wyczuć gości, doskonale wie co robi, para młoda o nic nie musi się martwić mając na swoim weselu takiego profesjonalistę :) Goście byli zachwyceni wyborem naszego Dj i wiem juz, że niektórzy z nich widzą go na własnym weselu ;) Poza tym, że świetnie wykonuje swoją pracę, ma super pomysły na konkursy, podziękowania dla rodziców, sprawdza się równiez jako wodzirej. Ma doskonały kontakt z gośćmi, potrafi w trakcie zabawy wyskoczyć na parkiet i skakać razem ze wszystkimi. Nie zapomnę jak weszlam na salę i zobaczyłam go w przebraniu pingwina podskakujacego raz do przodu raz do tyłu itd. A za nim sznurek rozesmianych gości. Prawie popłakałam się wtedy że śmiechu ;) A tak przede wszystkim jest to po prostu przesympatyczny, uśmiechnięty facet, z którym od razu lapiesz nic porozumienia i wiesz, że to jest to! Polecamy wszystkim z całego serca! Agata i Mateusz Kozlowscy