Najlepszy wybór!
Wow! To co działo się na naszym weselu jest nie do opisania! Bawiliśmy się prawie do7 rano, nogi odmawiały posłuszeństwa ale Dj Marcin tak rozgrzewal parkiet, że zal było z niego schodzić. Niesamowicie potrafi wyczuć gości, doskonale wie co robi, para młoda o nic nie musi się martwić mając na swoim weselu takiego profesjonalistę :) Goście byli zachwyceni wyborem naszego Dj i wiem juz, że niektórzy z nich widzą go na własnym weselu ;) Poza tym, że świetnie wykonuje swoją pracę, ma super pomysły na konkursy, podziękowania dla rodziców, sprawdza się równiez jako wodzirej. Ma doskonały kontakt z gośćmi, potrafi w trakcie zabawy wyskoczyć na parkiet i skakać razem ze wszystkimi. Nie zapomnę jak weszlam na salę i zobaczyłam go w przebraniu pingwina podskakujacego raz do przodu raz do tyłu itd. A za nim sznurek rozesmianych gości. Prawie popłakałam się wtedy że śmiechu ;) A tak przede wszystkim jest to po prostu przesympatyczny, uśmiechnięty facet, z którym od razu lapiesz nic porozumienia i wiesz, że to jest to! Polecamy wszystkim z całego serca! Agata i Mateusz Kozlowscy