Największe braki mają polskie chlopaki ?

Zdziwił mnie Rosiewicz.

Pisząc coś w internecie, słuchałem w TVP koncertu w Sopocie i słyszę jak ten śpiewa "Najwięcej witaminy mają polskie dziwczyny", z czym się zgadzam, z tym zastrzeżeniem, że może nawet przedawkowały. Gołym bowiem okiem nawet mozna to było dostrzec, gdy wokół Rosiewicza wiły się, gibały i pląsały śliczne, zgrabne, gibkie tancerki. Ale zaskoczyło mnie niesłyszane do tej pory zakończenie: największe braki mają polskie chlopaki.

I nie pomogą na to żadne żenujące swoją nachalnością zaklęcia wykonawców, kierowane do publiki w stylu: "Jesteście wielcy".

Przykre ale prawdziwe. Rosiewicz zna prawdę, po tylu latach na estradzie i nie da się wykorzystać jak głupi celebryci i dlatego niekktórzy go bardzo nie lubią.

I co wy na to, chłopaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pełna zwrotka brzmi tak:
"Największe braki mają polskie chłopaki. Na całym świecie większych braków nie znajdziecie. Dlatego wszystkich zebrałbym i wysłałbym na Krym" - zaśpiewał Andrzej Rosiewicz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesooo :) Czyste szaleństwo! :D Te, dwa, podstarzałe Egzemplarze... ja nie wiem, jak ja będę żyłą, kiedy one "skończą się".
Wszystko, powyżej rocznika '67, wybrakowane. Przygarnęłabym, jakiegoś Słodziaczka, rocznik '87..., najlepiej niemowę.
Ech... życie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stare ale jare.
A co do rocznika '87, to mam taki na skladzie, ale nie polecałbym, bo wymaga skomplikowanej instrukcji obsługi.

I dodam:

wszystkie młode panny mi przyznają rację,
ze nie pomogą dąsy ani reklamacje
bo na te braki są potrzebne trudne reperacje.

Kawa. Mam wszystko czego mi trzeba. Dojdę i zejdę szczęśliwa.

http://www.youtube.com/watch?v=ACW7I1v7sFk

Ten tekst wiąże się z tekstem na temat szkodliwości matriarchatu, Polskie chłopaki wychowane przez mamuśki to dramat. Czego dowodzą lamenty dziewczyn, które nie mogą znależć odpowiednich partnerów. Maminsynki na mężów się nie nadają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda panna młoda zgadza się ze mną, że jęki i jęki nigdzie nas nie zaprowadzą, zwłaszcza gdy naprawienie tych problemów jest trudne.

Inne tematy z forum

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Vibracje (7 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU