Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzieci patrzą i czytają, wszystko ok ale ten tekst jest zbyt wulgarny jak na publiczny.

wymyślił go pewnie jakiś małorozgarniety dziecinny student.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

oooooo.... widzę, że nie masz lepszego

pomysłu, co zrobić z pieniędzmi...... może zmień pracę (wstąp do policji albo SM) to nie będziesz musiał wydawać kasy na naklejki, a jeszcze premię dostaniesz za wzorowe wykonywanie obowiązków służbowych:) szkoda, że do tych służb idą tylko łaziki jak z "C.K. Dezerterzy" a nie ludzie z pasją do tego zawodu.......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18

A może lepiej poczekac

na takiego delikwenta i zwrócić mu uwagę a nie pokryjomu cichcem naklejki na szybę naklejać. mam jeszcze lepszy pomysł. Poczekać w kilka osób i wpier...l spuścić. Bohaterowie. Widzisz że ktoś żle zaparkował-dzwoń na SM lub Policję. Jestem za karaniem żle parkujących ale tak jak nakazuje prawo. Sam zawsze parkuję prawidłowo- dla tych co będą minusować.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 27

Bardzo dobrze

Popieram - sam często się męczę żeby gdzieś zaparkować...nie ma gdzie to jadę na płatny. Bardzo dobrze pokarać cwaniaczków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie mozna dostac takie naklejki?? przydała by mi sie paczuszka bo ciagłe dzwonienie do zstrazy miejskiej nic niedaje

Albo niema zadnej reakcji bo mówią ze niemaja tylu ludzi albo przyjedzie gdy juz auto dawno odjechało!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

naklejać

Bardzo dobry pomysł. wstyd na całe osiedle. sam kiedyś nakleiłem za zaparkowane auto na chodniku a w koło było pełno miejsc do parkowania. Takie naklejki można kupić na allegro i bardzo trudne do zerwania. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

na czoło sobie naklej.

.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

bez przesady

Każdemu się zdażyło, ale jest zasadnicza różnica między "zdarzyło się" , a zastawieniem komus samochodu z obu stron, które wymagać będzie od kierowcy wchodzenia do samochodu przez bagaznik. Dodam, że z dzieckiem, bo ten któremu "zdazyło się "nie spojrzał że w samochodzie zamontowany jest fotelik dla niemowlaka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to tylko obraz frustracji tego społeczeństwa

i dowód jak łatwo ludzie zmęczeni typowymi trudnościami życia codziennego (np.jak to złe parkowanie utrudniające innym życie) dają mediom sobą manipulować aby w taki właśnie sposób rozładować swoje frustracje.... też mnie takie chamstwo na ulicach wkurza, ale to glina i czarnuchy mają się tym zająć, podobnie jak psami s****ącymi po trawnikach czy wywalaniem śmieci z samochodów do rowów (widzę, że ostatnio pobocza ul.Starogardzkiej i Niepołomickiej robią za wysypisko śmieci, które wiatr roznosi aż na pola); coś ostatnio naszej władzy kochanej udaje się znakomicie napuszczanie jednych grup społecznych na innych - umiejętnie w ten sposób odwracając uwagę od istotnego problemu, że nasza władza coraz drożej kosztuje (ciągle podnoszą podatki) a coraz gorzej się ze swoich obowiązków wobec obywateli wywiązuje (pomimo rozrastającej się administracji)....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak pipa parkujesz karna c*** otrzymujesz
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam sie

tez uważam ze akcja tych naklejek jest strasznie prowokująca, tylko poczekajmy az ktoś dostanie za takie coś a wariatów jest niemiara...moze kobieta czy starzec nie zareaguja, ale mężczyzni sa strasznie zle nastawieni i w czasie jazdy jak i podczas parkowania, zmieniaja sie w małpy z czasów kamienia łupanego. Poza tym najlejka powinna zaiwerac troche mniej wulgarna tresc albo chociazby zcenzurowaną. A nie pozniej chamstwo i buractwo jest w szkołach i na podwórkach, bo juz mowienie "ale kurka zimno" albo "Ty kurko" jest na porzadku dziennym, tak wiec i "kijowe" parkowanie bedzie czyms typowym w słowniku dziesięciolatka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja sama sobie nakleję

bo po prostu wiem, że źle parkuję. nie dlatego, że nie potrafię, tylko dlatego, że najcześciej nigdzie nie ma miejsca a ja po 20 minutach krążenia w kółko mam dość. wtedy staję gdzie popadnie. naklejka by mnie rozbawiła, ale nie zezłościła, a na pewno nie zmieniła niczego
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo dobrze

Popieram akcję, choć klej na którym trzymają się te naklejki powinien być mocniejszy i przysporzyć trochę problemów osobom obdarowanym takim prezentem przy odklejaniu.
A co do wulgarności to niestety ale inaczej z ludźmi co tak parkują nie da się rozmawiać. Są przecież świadomi, że łamią prawo ale nic sobie z tego nie robią. Wraz z naklejką powinien być wręczany mandat, ale włodarze trójmiasta mają to w głębokim poważaniu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

no właśnie jak walczyć

Generalnie jestem przeciw wulgaryzmą ale coraz czeście zastanawiam się nad nabyciem kilku takich naklejek. Niemam już pomysłów na trzech debilnie parkujących sąsiadów i żadne prośby, tłumaczenia i kłótnie nic nie dają. Pod blokiem jest bardzo mało miejsca a niektórzy (w tym jedna z tych trzech osób) posiadaja trzy auta. Nikt im nie broni ale tym bardziej powinni szanować te miejsca i nas innych sąsiadów parkując prawidłowo. Pani na moją luźną uwagę, że można by bło tak bliżej innych aut parkować odpowiedziała "jestem kobietą i z zasady nie umiem jeździć i parkować".
Jak ostatnio zaczełem ,tym co zostawiają po 1,5 metra z kazdej strony parkować na tzw. żyletkę to miała czelnoś przyjś i nie prosić a żądać przestawienia auta. Oczywiście wybierałem się bardzo powoli. Oczywiście do auta mogła wejść od strony pasażera. Ale jak mnie ucieszył widok na drugi dzień kiedy drugie auto tej Pani stało obok mojego zaledwie 30 cm. Czyli jednak się da?! Oczywiście teraz znów niestety jest po staremu bo tamto miało być zapewne złośliwe. Drugi nota bene z tej samej klatki i ściana w ścianę z tamtą. Ma miejsce na parkingu strzeżonym ale w wigilie, łoś jeden postanowił zaparkować w poprzek na trzech miejscach, nie opisując innych spektakularnych parkowań typu "na chodniku, na zakręcie w strefie zamieszkania, nie zostawiając miejsca dla pieszych". Więc może rzeczywiście tylko naklejka. Żeby nie było wątpliwości Pozdrowienia dla Pana Janka i Pani Iwony o których mowa a i Pani z czarnej Mazdy też;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

allegro ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wentylki? Nieee

od samochodu się zaczęło ale teraz to jest już np. bezczelne przerzucanie sniegu na moją posesję jak jestem w pracy albo puszczanie 2 jamników na 8 godz w letnie sobotnie popołudnie ( jesli ktos sobie moze wyobrazic jazgot 2 jamników to zrozumie ) To jest kwintesencja chamstwa i kargulowego zacietrzewienia.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram

Niski poziom parkującego spotyka sie z jeszcze nizszym naklejającego chamskie naklejki.Mysle ze od karania zle parkujących są odpowiednie służby.I pewnie takie naklejanie na obcym mieniu podlega pod paragraf kk
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bo do takiego h***a tylko h***m można przemówić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym się przyłączyć do naklejania takich naklejek!

Gdzie mógłbym odebrać- oczywiście zapłacę - takie naklejki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

abc

wal się buraku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3