Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za taką naklejkę, to w mojej dzielnicy by was wywieźli do lasu

Ja tak nie parkuję ale ktoś, kto nakleja takie naklejki jest prawdopodobnie jeszcze większym burakiem niż parkujący w nieprawidłowy sposób - pomyślcie o widzących to dzieciach lub po prostu ludziach innych niż wy tzn. kulturalnych. To, że ktoś jest burakiem, złodziejem czy też ku*wą nie oznacza, że ja też mam być. Ponadto przy naklejeniu na karoserię można uszkodzić lakier. Poza tym takie coś może przechodzi w Sopocie ale nie w peryferyjnych dzielnicach. Tacy jesteście wrażliwi na złe parkowanie, to uważajcie żeby ktoś was nie wywiózł do lasu i żebyście nie dostali karnego ku*asa ale nie na szybę tylko w d*pę - to w formie ostrzeżenia, nie groźby.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 22

"To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?"

ale ankiety akurat nie ma...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:/

akcja jest jak najbardziej okej, ale sama naklejka jest wulgarna i strasznie chamska, mogli pomyślec nad innym wzorem...lub jakąś dwuznacznością chociaż... Dzieci tez jeżdża w autach!...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Naklejki

DEBILIZM tyle powiem!Kierowcy a raczej bydło będzie jeżdzić jak chce i nic tego nie zmieni!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja tylko rozważam różne opcje

Macc, sama nieraz mam ochotę w najlepszym przypadku coś nakleić, a czasem to wręcz kopnąć ale tego nie robię, choć może zacznę, jak niektórzy się nie opamiętają :P Co do parkowania na dwóch miejscach- czasem nie wiadomo, czy ktoś tak nie stanął, bo obok ktoś tak zaparkował i trzeba się było dostosować i stanąć obok w ten sam sposób. Potem ten ktoś obok odjechał i drugi samochód wygląda na winowajcę a wcale nim nie jest :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

widać że samochodem nie jeździsz i masz blade pojęcie o temacie, ale do p... pierwszy.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

i bardzo dobrze

jak nie pomoże to z 10 naklejeczek naklej na tył też coś żeby wszyscy wiedzieli że maja doczynienia z burakiem
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam

uprzejmie zapraszam autora naklejek i naklejającego na moje osiedle... dojazd do hali garażowej jest utrudniony, a "dwupasmowy" dojazd cudownie zwęził się do połowy (albo jeszcze mniej) szerokości. straż miejska oczywiście reagować nie chce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

super !!!

gdzie takie naklejki można zdobyć ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem w 100% ZA tylko naklejać na przednią szybę na wysokości OCZU

Niech tym co ponaklejają spojżą jak parkują " hrabiowie i łosie parkingowe ". Chciałbyś zaparkować ale taki ŁOŚ parkuja na dwóch miejscach i co ty nie zaparkujesz a baran stoi. Jestem za tym aby ta metoda była legalana i te naklejki były naklejane na przedniej szybie na wysokości oczu aby zanim odjedzie z miejsca złego parkowania zastanowaił sie jak parkowac następnym razem. Trochę poskrobie sobie to się nauczy jeden z drugim
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

odkręć wentylki

jak rano będę musieli pompować 4 kółka to pójdą po rozum do głowy :D
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 3

allegro

poszukaj se
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akcję popieram, formy - NIE!

Akcja wskazywania kierowcom ich głupoty, chamstwa, bezczelności jest jak najbardziej słuszna. Ale ważne jest jeszcze, by samemu zachować kulturę! Bo czym tak naprawdę jest ta akcja ukryta pod pozorami "inicjatywy obywatelskiej" jak nie obrażaniem? Nie można było na naklejkach dać wykrzyknika w mieniącym się kolorze i po prostu napisać coś w stylu: "Naucz się parkować z głową!" Byłoby kulturalnie, a tymczasem wyszło na to, że osoby naklejające takie naklejki niewiele (przynajmniej kulturą osobistą) odstają od właściciela/ki samochodu, na który ową naklejkę naklejają.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

srayem go sprayem !!!!

A może przygotować szablon i robić to sprayem !!!! nie do zdarcia :):):) , i tyle w temacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

W przeciwieństwie do debilnego parkowania, w tym na miejscach dla niepełnosprawnych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie parkuj jak łoś

Była swojego czasu akcja ogolnopolska pt. " nie parkuj jak łoś"
krótko lecz dawała do myślenia tym co zle parkowali a naklejka była postać łosia przekreślonego wraz ze strona internetowa. Teraz kontunuacja jest Święte krowy.pl

jeśli lagodnie nic nie daje to trzeba ostro pokazac za co ta najklejka.
my sie pilnujemy z parkowaniem, poprawimy jeśli jest źle ale tych leniwych, źle parkujących chyba nie oduczymy tego zlego nawyku "parkowania jak na polu teściowej"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

super!!!!!!

gdzie kupię taką naklejkę POMYSŁ zarąbisty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

POPIERAM AKCJE

mimo ze sama kiedys dostałam taką naklejke. Mój błąd, spieszyłam sie, zgadzam sie na kare i juz nigdy nie zaparkuje zle. Czyli pomogło:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

z jednej strony spoko akcja z drugiej jak mi ktos naklei cos takiego to czuje ze samosadem sie to zakonczy...pewnie wiesniaki bez prawka i samochodu zazdroszcza...jak mi ktos zle parkuje wzywam policje lub straz miejska proste
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zawsze woze ze soba rulonik z karnymi k... i naklejam. Pozdrawiam zdrowych na ciele kierowcow czterech samochodow ktorzy zaparkowali w drugi dzien swiat przy cmentarzu Lostowickim na miejscach dla inwalidow :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4