Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

I teraz wiadomo skąd wyszedł pomysl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naklejka powinna być taka duża jak przednia szyba!

Tak aby łoś albo klępa nie mogła odjechać!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ach, zapomniałem, jeszcze biało-zielona koszulka pod lusterkiem :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inna sprawa to lenistwo parkujacych nie na swoim miejscu parkingowym w hali a na ulicy czy chodniku...

miejsce w hali wolne a ulica zapchana... nagminne na osiedlach wśród nowobogackich
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

pfff

abc chyba nie rozumiesz akcji. Bo ja na pewno nie rozumiem co ma wspólnego społecznik (człowiek bezinteresownie działający dla dobra społeczności) wspólnego z esbekiem?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ma potrzeby - oni już je mają ponaklejane. To takie "VW" w kółeczku, cztery kółeczka, biało-niebieska szachownica albo trójramienna gwiazdka w kółeczku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

a moze

szefom tez trzeba nakleic za chu.... pensje:)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakbym dorwał kogos kto nakleja mi karnego ku...a to był dostał napewno karnego kopa między pośladki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

na łeb sobie naklej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

to dopiero początek

sprawdźcie ile tego schodzi na znanym portalu aukcyjnym :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

w wersji B1 na maskę:) z mocnym klejem RP-51.
ale czemu tylko k..s, a jak kobieta źle zaparkuje? Is not fair:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgadzam się z taką formą zwracania uwagi, gdyż jest po prostu chamska i prostacka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 55

Szkoda że na szyby naklejają ;) Jakby na karoserie dali to by się gość taki musiał nieźle napracować żeby bezboleśnie taką naklejkę usunąć - myślę że to by mu dolało oleju do łba i nie parkował by byle jak następnym razem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Się mnie nie wydaje...

Raz pomęczy się z jej odklejaniem to drugi raz nie będzie mu się chciało wystawiać na ponowne oklejenie.

Akcja kontrowersyjna ale... skuteczna.

Nikt nie wybija szyb, ani nie dziurawi opon, bo to byłyby niepotrzebne koszty i przekroczenie granicy.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

w pierwszej kolejności - jeśli już - to należałoby

te naklejki przylepić na drzwiach komendy polycji albo straży wiejskiej - może w końcu ruszyliby się z ciepłego grajdołu zza biurka i wzięli do konkretnego pilnowania porządku na ulicach, w tym także za łosiowate parkowanie.....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tam moge sobie jeżdzić z tymi naklejkami będę dumny że byłem w sopocie :P

popieram akcje
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zaopatrzyłam się w takowe (również wersję dla płci pięknej...)

i nie zawaham się ich użyć!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

haha

genialny pomysł, pod warunkiem że ten naklejki cięzko zerwać. Na youtube są filmy z Rosji gdzie naklejają podobne tylko w formacie A3 hahaha
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam takie nalepiam..

To jest metoda na tych baranów, trzy naklejki z przedniej szyby delikwent zrywał ponad pół godziny, zapamieta to na długo
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie przesadzajjmy

nie chodzi o to by delikwentowi zeżarło szybę, tylko żeby się naskrobał i zawstydził, że przechodnie się z niego śmieją, bo drapie karnego k*tasa. Taki klej jak przy ulotkach na przystankach w zupełności wystarczy, ewentualnie możesz ponacinać wlepkę nożykiem (przed naklejeniem), by się rozrywała w trakcie skrobania :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1