Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdazylo, zdazylo,

ale lamiac przepisy zdaje sobie sprawe ze moge zostac ukarany, z tym ze policja i straz miejska wszystkich zle parkujacych nie ukarze bo fizyczni da rady, a naklejka jest swietnym pstryczkiem w nos ktory moze poskutkowac
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Allegro :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to k****** ch****

teraz to ch*** i k**** będzie pełno
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co z inna sytuacja?

Olga ewidentnie masz problemz sasiadem. A co z sytuacja, gdy ktos nie lamie przepisow, ale linie rozdzielajaca miejsca parkingowe trkatuje jak linie wysrodkowujaca jego auto i zajmuje dwa miejsca przez to ? Straz miejska nic nie zrobi z tego co wiem, a Ty wciaz nie ma gdzie zaparkowac!
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dokońca wiesz o co chodzi...

Taki kierowca zapamieta to na długo, poniewaz te naklejki bardzo ciężki sie odkleja, wiem bo sam je nalepiam, trzy naklejki z przedniej szyby delikwent zrywał ponad pół godziny, zapamieta to na długo
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na lawetę!

A ja wzywam lawety za każdym razem, niech sobie płacą za swoją głupotę!!!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

extra pomysł !!!

może się czegoś kierowcy nauczą, albo będą mieli to wszystko w d...., Gdzie można by było dostać takie naklejki, bo na moim osiedlu to wygląda jakby nikt parkować nie umiał
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też popieram

Zapraszam `naklejaczy` do Osowej. Duże pole do popisu mieliby na ul. Jednorożca ( na innych też ). Może naklejka uchroni przed czymś gorszym...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nabyłam :)

Na popularnym serwisie aukcyjnym nabyłam 150 szt tego cuda. Okrągłe, co by się trudniej zrywało :)
Dwie już nakleiłam dwóm samochodom blokującym przejazd w Gdyńskim Realu. Pięknie przyklepałam na wysokości wzroku kierowcy. Żałuję, że nie widziałam ich miny.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 4

hehehe za ekranem taki cwaniak, a jakbym ci nakleił takie cos to byś ogon podkulił
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

DOBRZE !

takie naklejki są również w wersji A4 , i najlepiej takową nakleić na przednią szybę ;-) odchodzą słabo bo są ze zwykłego papieru więc trzeba się troche namęczyć tym bardziej jak się ją dobrze przyklei ;p

następnym razem stanie poprawnie a nie jak ku... ;-)
popieram tę opinię 160 nie zgadzam się z tą opinią 10

nie zawsze słusznie

nie można dopuścić do tego, by każdy sobie naklejał naklejki jak tylko nie spodoba mu się czyjeś parkowanie. Ostatnio miałam naklejkę, bo stanęłam na ulubionym miejscu sąsiada, co nie jest jeszcze dzieki Bogu łamaniem przepisów :) Zawsze mogło być gorzej, mógł przebić opony. Jak się nie podoba parkowanie to chyba wypadałoby zadzwonić po straż miejską- kara surowsza, interwencja wymaga mniej wysiłku...
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie do zdarcia

Dodam że są dostępne tzw etykiety PLOMBY, które są na mega mocnym kleju, których nie można zedrzeć w całości tylko odrywają się w malutkich kawałkach, po naklejce nie dość że zostaje klej to jeszcze może odcisnąć się napis który widniał na takiej etykiecie. Aż mnie korci żeby się w to zaopatrzyć :-)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tatuś był w KC?

Bo synowi sie wydaje, ze mu wszystko wolno...
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo dobry pomysl

tylko zeby jeszcze te nalepki byly z jakims super mocnym klejem
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 16

Faktycznie cos jest na rzeczy

do moich dwóch sąsiadów żadne argumenty nie przemawiają. Robią swój syf wręcz ze zdwojoną gorliwością sycąc się poczuciem bezkarności. ( M.in. zaczęło się od parkowania samochodów ) A ja chce tylko mały porządek wprowadzić zgodnie z prawem, bo rękoczyny nie są w moim stylu. ( Nota bene jednym z nich jest ksiądz - nie uchodzi tłuc się z katabasem).
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 3

dokładnie. a jakbym zobaczył, jak ktoś mi przykleja tego k...a na samochód, to miałby tą naklejkę na czole.

a teraz czekam na łapki w dół, społeczniacy. widać, krew esbecka jeszcze w was płynie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 66

nie do konca sie z toba zgodze

z tego wzgledu ze naklejke ciezko sie zdrapuje(taki byl zamysl tej akcji) i nie chodzi tu o zawstydzenie(ktore moze towarzyszyc) tylko o nauczke, jezli delikwent pomeczy sie ze zdrapywaniem naklejki to moze nastepnym razem pomysli, ze ostanio spedzil 10 minut na skrobaniu szyby i zaparkuje nie utrudniajac ruchu.
popieram tę opinię 102 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo dobrze, jeszcze powinna być odblaskowa!!!

POPIERAM
popieram tę opinię 191 nie zgadzam się z tą opinią 7

POPIERAM

W końcu ktoś się zabrał za kierowców którzy nie umieją parkować, a szczególnie dla tych którzy parkują na miejscach przeznaczonych dla niepełno sprawnych. Brawo dla pomysłodawcy.
popieram tę opinię 137 nie zgadzam się z tą opinią 7