Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

super !!!

A jeśli po takim ostrzeżeniu się nie poprawi , następnym krokiem KARNY JEŻYK :)
popieram tę opinię 153 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czasami tak jak ja widzisz codziennie, jak ktoś nagminnie parkuje utrudniając ruch i pieszych i aut. Codziennie to ta sama osoba, jak tutaj nie nakleić karnego k****.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to teraz wiesz ze h**** parkujesz i jeździsz :)

powinno się jeszcze naklejać takie nalepki na kierowców... :-)
popieram tę opinię 210 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zdecydowanie popieram

Usunięcie naklejki jest łatwe choć wymaga chwili czasu. A człowiek naje się wstydu. To nie jest niszczenie samochodu a jedynie bardziej wizualna metoda zwrócenia komuś uwagi. Jakoś Ci nasi kierowcy jak wyjadą do Niemiec to nagle zaczynają pięknie przestrzegać przepisów, to jak takie akcje mają ich nauczyć przestrzegania tu w Polsce - to jestem za. Sam sobie bym nabył kilka takich naklejek. Bardzo dobre.
popieram tę opinię 376 nie zgadzam się z tą opinią 13

to przez złość bedzie miał coraz wiecej naklejek

a jak nie pomoże to się porysuje lakier :P
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 31

od karania kierowców jest straż miejska i policja. Każdemu zdarzyło się chyba źle zaparkować i czy przekroczyć prędkość..
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 457

świetny pomysł

jeszcze wybijanie szyb i likwidacja lusterek działa dobrze na debili
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 60

kto by chciał zaliczyć taką naklejkę na swoim samochodzie?

popieram akcję!
popieram tę opinię 709 nie zgadzam się z tą opinią 33

Kontrowersyjna sytuacja

całym sercem jestem za karaniem kierowców, którzy z lenistwa, głupoty, nie wiem czego jeszcze, parkują tak, że utrudniają poruszanie innym - pieszym, rowerzystom, innym kierowcom. Bardzo bym chciał, żeby takie zjawisko zniknęło, żeby kultura kierowców nie pozwalała im tak się zachowywać.

Jednak taka akcja nie jest krokiem w dobrą stronę. Kierowca nakryty na złym parkowaniu i obrażony taką naklejką, na pewno nie poczuje się zawstydzony, tylko wściekły, że go ujawniono. Myślę, że specjalnie, na złość, będzie tak parkował dalej. A przecież nie o to nam chodzi.
popieram tę opinię 115 nie zgadzam się z tą opinią 474