Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej sobie na czoło z napisem PI....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem za

POPIERAM !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: od karania kierowców jest straż miejska i policja. Każdemu zdarzyło się chyba źle zaparkować i czy przekroczyć prędkość..

"od karania kierowców jest straż miejska i policja. Każdemu zdarzyło się chyba źle zaparkować i czy przekroczyć prędkość.."

Ale to nie oznacza, że można takie zachowanie tolerować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram

czasami trzeba sie zastonowic jak jeden samochod jest zaparkowany na dwoch miejscach a kolo niego nic nie stoi. Inna sytuacja jest jak widzimy sam moment parkowania :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli uważasz, że w naszym kraju inaczej się nie da... to tylko mogę Tobie współczuć. Oznacza to bowiem, że idziesz na łatwiznę i tak na prawdę nie obchodzi Cię nic oprócz narzekania, wymyślania komu popadnie i wypisywania wulgaryzmów. Plugawienie własnego języka - to dopiero jest naganne. Chyba nie bardziej niż złe parkowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w domu wieczorem weź pejczyk i się biczuj całą noc mówiąc "moja wina..." Kolejny masochista - amator.

za parkowanie na miejscach dla niepełnosprawnych- popieram !!! gdzie można kupić?

chętnie się przyłączę:):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wypowiedź kolejnego "znakomitego, nieomylnego" kierowcy. Wszyscy dookoła to nieudacznicy i "straszni" tylko ja jestem OK. Gratuluje samopoczucia Pani Julio!

Na psy jest super sposób. Wpisz w wyszukiwarce "anty szczekacz" lub "odstraszacz psów", a znajdziesz urządzenie ultradźwiękowe uruchamiające się na dźwięk szczekania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze

POPIERAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ milleniusz

Jakiś czas temu na jakimś portalu czytałam historię bodaj z białostockiego centrum handlowego. Tam ochrona wciąż prosiła o nieparkowanie pojazdów bez stosownych uprawnień na miejscach dla niepełnosprawnych. Dyrekcja się wkurzyła i kupiła naklejki. Takie tam a4, z jakimś napisem i wielkim znakiem oznaczającym osobę niepełnosprawną (wózek inwalidzki). I ochrona te naklejki naklejała na wysokości wzroku kierowcy. Sęk w tym, że owa naklejka naklejana była w 1 kawałku. A do odklejenia było już 100 (była ponacinana). Na mocnym kleju, tak też kierowca wyróżniony takową spędzał MINIMUM 40 min na jej odklejaniu i spalaniu się ze wstydu. Dyrekcja twierdzi, że recydywistów nie było :) Niestety nie widziałam na Allegro takowych :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świętojebliwy :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

zaostrzenie kary

te naklejki powinny byc tak ponacinane jak winiety albo cos w ten desen zeby strasznie kijowo bylo je odkleic...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Allegro i NOMI w pruszczu gd :)

Głupiś i tyle w temacie.
A te plusy to za łamanie prawa?

Mają rodziców debili, życie ;)

Karanie - TAK, akceptacja wulgarnej metody - NIE.

Należałoby się zastanowić, czy trafną metodą karania za niewłaściwe parkowanie jest szerzenie wulgaryzmów.. Moim zdaniem nie. W miejscach parkowania takich aut poruszają się również dzieci. Czy pomysłodawcy tej akcjo pomyśleli o tym??

to dodruykujcie pi..y i uczcie dzieci wychowania seksulanego na ulicy ku.a,y

to dodruykujcie pi..y i uczcie dzieci wychowania seksulanego na ulicy ku.a,y

a jak zobaczy to Twoje dziecko niekoniecznie na Twoim aucie,tez bedziesz taki zadowolony ku..s..e

a jak zobaczy to Twoje dziecko niekoniecznie na Twoim aucie,tez bedziesz taki zadowolony ku..s..e
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

swolocz

swolocz