Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie znamy przyczyn

Nie znamy przyczyn dla których ktoś tak zaparkowal, może złe sie poczuł albo coś w tym guscie, a ktoś mu daje za karę. Trzeba być świadkiem, np. Ktoś opuszcza auto i idzie do restauracji, a jak pojazd stoi to nie powinno sie, bo mozna niesłusznie kogoś ocenić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

POPIERAM!

Tym sposobem wytępiłam kierowców, którzy stawali na przy samym wjeździe na parking pod moim blokiem. Żeby się zmieścić trzeba była manewrować między innymi samochodami. Kilka naklejek i nauczyli się zostawiać samochody w miejscach to tego przeznaczonych ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dostał byś z "liścia" to jak byś mi to udowodnił?? A ja bym miał dowód w postaci naklejek na szybie... więc pomyśl troche :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jak reagowac jak nic innego nie skutkuje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na allegro jest duży wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo !!!

Tępić chamstwo, tu nie Indie, nie chcemy św. krów !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jestem osobiście za naklejaniem na szybę. Nie na karoserię. Na szybę tak, by nie dało się odjechać bez zdrapania.
Ale wiele osób krzyczy, że to łamanie prawa, niszczenie wlasności itp. A najbardziej krzyczą kierowcy, którzy własnie źle parkują.. Bo oni to przestrzegają rpzepisów...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo !!!

Tępić chamstwo !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

czekam !

specjalnie zle zaparkuje poczekam na ciebie i przykleje ci to na czolo i dostaniesz jeszcze na pozegnanie klapsa w buzka !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

jednak nie...a dzieci?

Akcja fajna o tyle...ze karanie taich kierowcow fajne...ale po ulicach chodza tez dzieci i mysle ze to nie sa tresci odpowiednie dla nich...chcemy tak zeszmacic jezyk?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie można kupic takie naklejki?

Gdzie można kupic takie naklejki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdemaskowałeś mnie...... lubię w przerwie między przyrodą a religią naklejać karne kitasy kierowcom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech sie ucza...

Juz dawno to powinno dzialac. Nagminne jest zle parkowanie - szczegolnie przez kierowcow tzw. wypasionych FUR. Mysla, ze jak jezdza BM-ka czy Marcem, to moga stawac jak chca.... Wies tanczy i spiewa......i naklejki niech sie spodziewa !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

skąd tak dużo wiesz o tych naklejkach????dziwne....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem przeciw

Jestem przeciwny reagowaniu wulgaryzmami za chamstwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Art. 63a. § 1. Kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie, plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem,
podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.

Jak sie nie znasz na prawie to sie nie wypowiadaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wojujesz

z wiatrakami koleżanko... ; ) rozmowa na bardzo silne argumenty: TAK-NIE-TAK-NIE.... tobie się naprawdę musi w domu nudzić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe ,co dzieciom powiecie?!!

Ciekawe, co powiecie dzieciom,które zapytają ,co tam jest napisane, albo dlaczego takie słownictwo jest tam użyte! Przykład dla dzieci niesamowity:wyzywać kogoś od kitasów!!!Ciekawe ,jaka kara za Może Karnowskiemu naklepicie tą naklejkę? może wymyśli parkingi zamiast ustawiać bank przy banku na głównych ulicach Sopotu!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kłucisz się z jakimiś ludźmi...

nawet nie wiesz z kim, w internecie... i kogo tu nazywasz żałosnym..? może właśnie dogaduje ci jakiś dzieciak z podstawówki, a ty poświęcasz mu swój czas aby wytłumaczyć jaki to on mało inteligentny, błagam cię, daruj sobie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To proszę o paragraf

Art. 288. § 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Niszczenie, uszkadzanie czy czynienie rzeczy niezdatną do użytku o czym mowa w powyższych paragrafach jest TRWAŁE. Naklejanie naklejki nie jest trwałe. Proszę o podanie paragrafu który zabrania nalepiania naklejek na samochody.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0