Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja pyknalem

Ja sąsiadowi źle parkujacemu pyknalem żonę.Jest w 6tym miesiącu ciąży.Problem ze złym parkowaniem zniknął.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hmmm...

Ciekawy co kobiety mysla o takiej naklejki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

za pobicie jest paragraf

i musiałbyś odszkodowanie łosiu zapłacić. Miło.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy tak samo całym sercem jesteś za karaniem pieszych i masochistów (rowerzystów, dla niewtajemniczonych)

co utrudniają życie innym? Czy może prawa fizyki wykluczają możliwość, żeby ktoś taki był złym człowiekiem?

Wsciekły, że go ujawniono? A jak tobie ktoś niszczy mienie, to pewnie mówisz "dziękuję"?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

nabyc mozna rowniez w nomi w pruszczu gdańskim

nabyc mozna rowniez w nomi w pruszczu gdańskim

Wasza radość z naklejenia komuś naklejki na szybę jest porównywalna z radością tłuszczy średniowiecznej, która publiczne

Oczywiście, że kierowców należy karać za złe parkowanie - ale nie w ten sposób.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

i treść naklejek świadczy o ich autorze

od razu widać że to chuligan, który ma z tego po prostu zabawę, oprócz rzucania ch..mi i k..mi to se może jeszcze ponaklejać wszędzie i jeszcze twierdzi że dla dobra ogółu to robi, hipokrytą bym go nazwał gdyby on w ogóle zrozumiał to słowo. A wątpię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

sam se naklej na mózg taką naklejkę

myśle że dzieci czasem lepiej znają brzydkie wyrazy niz dorosli a przynajmniej cos to nauczylo kierowce. Mandat tez jak najbardziej ZA!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

w nomi w pruszczu gdańskim

w nomi w pruszczu gdańskim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pomysł dobry ale wykonanie bardzo złe

ponieważ naklejkę można zarobić za zatrzymanie się na chwilę, ale przede wszystkim dlatego że naklejki są często naklejane zwykłym klejem który bardzo trudno usunąć z szyby, naklejka łatwo schodzi a klej zostaje na długo, poza tym naklejki są naklejane przed oczami kierowcy czyli na środku przedniej szyby.
Ja osobiście mam takie miejsce upatrzone gdzie mam ochotę się zaczaić na naklejającego i prz...lić mu porządnie w papę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a na debili wybijajacych szyby

swietnie dziala paragraf. naklejka ok, a wybicie szyby to juz przestepstwo.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 6

KArny K.... w D.... a nie naklejka na szybę, jak już to można " przykleić " kamień w szybę

Cioty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wieksze naklejki

powinny byc wieksze te naklejki by bardziej skompromitowac kierowce, sama akcja jest SUPER!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

samosąd

otrzymałem taka naklejkę w Warszawie - dobrze bo stałem na trawniku jednym kołem (w Warszawie dają je od dawna). Ale treść jest wulgarna i akurat moje dzieciaki po wyjściu z basenu pierwsze zauważyły tą naklejkę - czy korzyść z "samosądu" jest większa nad rozpowszechnianiem wulgarnej treści? NIE.
Dodatkowo w tym samym czasie otrzymałem mandat od straży miejskiej - w ciągu godziny straż dała mandaty 12 samochodom, w tym samym czasie ktoś przyklejał naklejki. czy straż miejsca nie powinna pilnować porządku i ukarać osobę rozpowszechniającą wulgaryzmy?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

niech się cieszą, że nikt im nie każe siadać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uuuuu..... widze ze jeden z oklejonych przeze mnie sie odezwal :D W policji i SM za malo placa. Nie byloby mnie stac na naklejki :/ BTW. Okleilem kiedys na Targu Weglowym samochod na miejscu dla inwalidy. Wpierw poprosilem przechodzacego nieopodal straznika miejskiego o interwencje. Powiedzial ze nie ma mozliwosci usuniecia pojazdu. W jego obecnosci nakleilem karniaka na szybe i wyobraz sobie ze poprosil mnie o kilka naklejek zamiast wystawic mandat.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

gdybym dopadł tego który mi to nakleja wyglądałby jak zużyta prezerwatywa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

;)

na allegro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp.

Olga, masz racje, ze czasami nie wiadomo kto tak naprawde zawinil, a kto jest tylko posrednim winowajca, dlatego naklejanie k... tez nie zwalnia z myslenia. Tak czy inaczej czasami jednoznacznie wiesz, co za idiota zle zaparkowal. Mysle, ze sytuacje postrzegamy bardzo podobnie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1