Naklejka za złe parkowanie

Opinie do zdjęcia: Naklejka za złe parkowanie.
„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?
Przejdź do galerii.

„Dostajesz karnego k...sa za ch....we parkowanie” – takie naklejki odkryli na szybach aut ci kierowcy, którzy niezgodnie z prawem parkowali wczoraj na ul. Armii Krajowej w Sopocie. To uprawniona reakcja na łamanie przepisów, czy karygodny samosąd?

wulgarna naklejka,złe parkowanie,karny,parkowanie

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram i jestem za.

jestem za
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobre dobrejestem za w 100%

sama bym ich nakleiła setki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A Ty naucz sie dobrze parkować Cielaku!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale ale ale.......

Akcja z założenia jest dobra. Ale co będzie, jak pseudo władza czyli małolaty zaczną nalepiac nalepki w prawidłowo zaparkowanych samochodach, dla jaj. I np inwalida będzie tak oblepiony jeździł po mieście???

Władza i straż są nieudolne, ale chyba osądy i kary trzeba im pozostawic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie dzwoniłam bo tak już mam

że się gotuję w środku ale w końcu mi przechodzi i odpuszczam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak bo nie wiem co to ku...
Prawda jest taka, że ta pani zapewne wie co to kut... i pewnie gorsze określenia zna. Dzieci teraz też nie lepiej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie.

Ale tak to jest z pariasami niestety.

Mam nadzieję, że paliwo podrożej, to spowoduje generalne podwyżki i część z tej biedoty wyleci na bruk, a potem zdechnie przedwcześnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A pracownikom za chu.... pracę.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie fiziuj paw wpadnij na osowe i kijowo postaw a naklejeczka bedzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za taką naklejkę naje....m typa.

Okazało się, że był większym kozakiem jak ją w ukryciu naklejał. Ch....o naklejasz to w mordę obrywasz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

ok

Akcja sama w sobie jest dobra. Szału można dostać jak się widzi jak są zaparkowane niektóre auta:|. Jednakże każd imbecyl ma dostęp do tego karnego ku*** nie raz już widziałem, że auto prawidłowo zaparkowane dostało za szybą taka kartkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To tylko wymysl biedoty ktora zazdrosci innym ze maja lepiej.

Od dawna mowilem ze trzeba nas arystokratow oddzielic od plebsu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

kupic mozna w nowo otwartym NOMI w pruszczu gdanskim

karne kitasy mozna kupic kupic mozna w nowo otwartym NOMI w pruszczu gdanskim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Warto by wymyśleć również mniej soczyste, a bardziej prześmiewcze hasła.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pyta.pl

Pyta.pl byli pierwsi , zrobili coś takiego 2 lata temu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mowiasz i masz :)

http://www.sklep.karnykutass.pl/sklep/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też popieram, ale w naprawdę skrajnie przesadzonych sytuacjach

Są ludzie - oszołomy, którzy uważają, że naklejka nalezy się za 2-3 centymetrowe przekroczenie linii na parkingu pod hipermarketem. jednak czasem bywa tak, że ktoś tak stoi na sąsiednim stanowisku, że nie da się prosto i na swoim miejscu zaparkować, potem tamten odjedzie i zostajesz z krzywo zaparkowany autem, jednak nie ze swojej winy. Nie przeginajcie więc z tymi naklejkami! Pomyslcie zanim komuś upstrzycie samochód.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba uważać

bo tak naprawdę takie naklejanie jest niezgodne z prawem. Już taka akcja była z łosiem, skończyła się szybko bo jedna z osób naklejających została ukarana grzywną. Pal licho jak była to nalepka z łosiem (myślę że 90% kierowców zdejmie ja i to wszystko) ale taka? A jak kierowcą jest rodzic z małymi dziećmi? Za takie wulgaryzmy na czyjejś własności to już można słono zapłacić.
Łoś jest lepszy, spowoduje uśmiech przechodniów, ale to....nawet matka z dzieckiem jak przechodzi to może poczuć się "nieswojo"
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestes głupszy niz ustawa przewiduje i sam to udowaniasz ze jestes burakiem

chcesz zabijac ludzi za nalepki na szybie?Dlatego ze jesteś zwykłym gnojkiem!!
Zawsze sie zastanawiam dlaczego burak taki jak ty wyzywa innych od buraków to ze tacy jak ty i tobie podobni jeszcze istnieją to tylko dlatego ze brakuje kontroli
zagranica takich jak ty szybko załatwili tam maja oddzielne słuzby które tylko mandatami za parkowanie buraków sie zajmuja kilkaset euro i szybko taki burak sie nauczy.I jeszce jedno azdy burak jest mądry ale przez internet albo we grupie z kijem w reku.Ale wystarczy ze 2 trzech oberwie w paszcze to reszta robi w gacie i ucieka az sie kurzy wiem z doswiadczenia!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram, ale..

..moim zdaniem powinny być "bardziej jaskrawe"-tak żeby było je widać z daleka:) A najlepsze miejsce naklejenia-przednia szyba na wysokości oczu kierowcy, bo jak naklejone gdzieś z boku to może sobie z taką naklejką jechać, a tak trzeba skrobać na oczach wszystkich:)

Nie podoba mi się też napis-powinien być bardziej uniwersalny(dla obu płci) i może inne słownictwo-przecież po ulicy chodzą też dzieci,a potem w szkole na przerwie"jego tata dostał kut**a"
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0