Napełnianie klimatyzacji

Witam. Gdzie najtaniej napełnię klimatyzację w okolicach Trójmiasta ? Mile widziane propozycje cenowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Napełnianie klimatyzacji

Nie ma najtaniej ceny nabicia poszły w górę odczynnik podrożał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Twoja odpowiedź nic konkretnego nie wnosi do mojego zapytania, znam temat bardzo dobrze napełniania klimatyzacji i szukam namiaru do warsztatu który robi takie usługi w dobrych pieniądzach :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Norauto 150pln za czynnik R134a
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko w tej cenie jest chyba 300g czynnika.

Do 400g

Jedź http://martines.pl/klimatyzacje-samochodowa-napelnilem-za-drobne/ od ręki załatwią temat.

Diamont Rumia oferta z grupową.70 PLN do 100g czynnika w tym ozonowanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz auto a szkoda ci kasy na napełnienie klimy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czy ja pisałem, że szkoda mi pieniędzy na nabijanie klimatyzacji ? No chyba nie! Pytałem o namiary konkretnych warsztatów z propozycjami cen bo do tego służy forum. Więc po co te bezwartościowe docinki ? Pewnie sam śmigasz autobusem z klimą do roboty bo szkoda kasy na auto wydawać a pierwszy w mądrowaniu. Pozdrawiam Wszystkich Januszy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja się dołączam do pytania. Może ktoś wie gdzie mogę sprawdzić klimę i nabić czynnikiem, w okolicach moreny??

Spróbuj na Potokowej,koło myjni bezdotykowej.Kiedyś to był Eurowarsztat;teraz nasi "bracia" zza wschodniej granicy go prowadzą

Inne tematy z forum

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Serwis Klimatyzacji (7 odpowiedzi)

Szukam godnego polecenia warsztatu zajmujacego się naprawami klimatyzacji. Nie chodzi o warsztat...